19. 01. 2022 - 10:09
Procurili detalji o novom ugovoru Modrića, navijači...
907
Shares
Procurili detalji o novom ugovoru Modrića, navijači oduševljeni: Kako ga ne voljeti?

Procurili detalji o novom ugovoru Modrića, navijači oduševljeni: Kako ga ne voljeti?

19. 01. 2022 - 10:09
0
Shares

"Što se tiče produženja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja", rekao je Luka Modrić nakon što je izabran za najboljeg igrača Superkupa Španije.

Modrić, koji je i u 37. godini jedan od najboljih igrača vodeće ekipe španskog prvenstva, ugovor s Realom ima do kraja sezone. Uskoro bi kapiten hrvatske reprezentacije trebao produžiti ugovor na još jednu sezonu, a španski Libertad otkrio je detalje oko pregovora.

"Izvori iz Reala nam govore da Modrić ne traži nikakav novac za produženje ugovora i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba je koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu", piše Libertad.

Navijače je oduševio ovakav Modrićev stav pa na društvenim mrežama pišu da se takav nogometaš ne može ne voljeti te poručuju Perezu da hrvatski veznjak karijeru mora završiti u Realu, klubu u kojem je već deset godina.

Učitaj još novosti