19. 01. 2022 - 08:50
Lukaku i Ziyech se svađali na nizozemskom jeziku, a Engelzi...
907
Shares
Lukaku i Ziyech se svađali na nizozemskom jeziku, a Engelzi otkrili šta je bila glavna tema

Lukaku i Ziyech se svađali na nizozemskom jeziku, a Engelzi otkrili šta je bila glavna tema

19. 01. 2022 - 08:50
0
Shares

Plavci su nakon prvog poluvremena vodili sa 1:0 kada je Hakim Ziyech uspio da zatrese mrežu domaćeg tima, ali u nastavku utakmice Brighton je golom Webstera uspio da dođe do remija.

Chelsea sinoć nije previše blistao, a na udaru kritika najviše su bili Romelu Lukaku i Ziyech koji nisu baš odigrali utakmicu onako kako se očekivalo.

Na društvenim mrežama pojavio se i video s kraja prvog poluvremena kada je kamera snimila Ziyecha i Lukakua kako se svađaju, a odlučili su da pričaju na nizozemskom jeziku.

Ipak, engleski mediji ubrzo su otkrili da su pričali o jednom napadu Chelseaja kada je Ziyech centrirao sa strane, ali Lukaku nije uspio da postigne pogodak.

Video pogledajte OVDJE


Belgijanac je objašnjavao Marokancu da je centrirao isuviše jako i da nije mogao da smiri loptu, a Ziyech se pravdao da to nije bilo tako, te da Lukaku nije reagovao dobro u toj situaciji.

Nakon utakmice i Thomas Tuchel je informisan o razgovoru svojih igrača, te je jedan od novinara pitao da li je sve u redu između Ziyecha i Lukakua.

"Pa normalno je da tako pričaju i normalno je da nisu sretni kada nešto ne ide kako treba", prokomentarisao je trener londonskog kluba.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti