15. 01. 2022 - 16:24
Hrvatski i srpski navijači zajedno čekaju utakmicu: "Bježite...
907
Shares
Hrvatski i srpski navijači zajedno čekaju utakmicu:

Hrvatski i srpski navijači zajedno čekaju utakmicu: "Bježite ljudi, bježite iz grada i "Ovdje niko nije normalan"

15. 01. 2022 - 16:24
0
Shares

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će večeras susret protiv Srbije u sklopu 2. kola skupine C Europskog rukometnog prvenstva. U pitanju je veoma važna utakmica za Hrvatsku koja je na startu turnira poražena od Francuske i koja bi si porazom u večerašnjem susretu znatno otežala, a možda i onemogućila, prolazak u sljedeći krug.

U redovima hrvatske reprezentacije, unatoč problemima koji je prate s povredama i koronavirusom, vlada optimizam pred ovaj susret. Kako to sportisti uobičajeno govore, za dobar rezultat bit će potrebna i podrška navijača, a u Szegedu su se oni već počeli okupljati.

Dobra atmosfera

Dobra atmosfera koja vlada na ulicama i trgovima tog grada već je spojila navijače obiju reprezentacija koji susret dočekuju u zajedničkoj pjesmi i bodrenju svojih timova. Jedan od hitova koji je snimljen je i "Bježite ljudi, bježite iz grada..."

Video pogledajte na OVOJ STRANICI

Podsjetimo, Hrvatska se porazom 22:27 na startu turnira od Francuske dovela u situaciju da bi joj utakmica protiv Srbije mogla biti ključna za nastavak takmičenja. Postoje kombinacije prema kojima ona nije ključna, no želi li imati sve u svojim rukama, hrvatski reprezentativci morat će danas pobijediti Srbiju, a potom u zadnjem kolu i Ukrajinu.

 

Index.hr

Učitaj još novosti