15. 01. 2022 - 15:44
Srbi oduševljeni zgodnom Zadrankom: "Hrvatska gori zbog...
907
Shares
Srbi oduševljeni zgodnom Zadrankom:

IVA BOKANOVIĆ

Srbi oduševljeni zgodnom Zadrankom: "Hrvatska gori zbog predsjednice nogometnog kluba"

15. 01. 2022 - 15:44
0
Shares

Srbi su se raspisali o novoj predsjednici Nogometnog kluba Zadar Ivi Bokanović.

"Prezgodna Hrvatica preuzela nogometni klub!", vrišti s naslovnica srpskih sportskih rubrika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivabokanovic

"Iva svojim tijelom mami uzdahe svojih pratitelja, a sada je izabrana na ovu funkciju", dive se Srbi mladoj Zadranki koja je prije tri dana postala predsjednica HNK Zadar.

Srbi su se potrudili pronaći i njezine fotografije s Instagrama pa su neki susjedni tabloidi već zaključili i da "zbog njenih vrelih fotki gori Hrvatska".

30-godišnja Zadranka diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te je više od četiri godine bila voditeljica Odjela za medije i komunikaciju KK Cibona. U zagrebačkom klubu bila je u vrijeme osvajanja prvenstva Hrvatske 2019. godine, radila je i u Hrvatskom školskom sportskom savezu, a zadnjih mjeseci sudjelovala je u projektu "Zadarska dica" koji se bavi humanitarnim radom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivabokanovic

Bokanović u HNK Zadar dolazi u trenutku kad se klub nalazi na 10. mjestu 3. HNL Jug bez realnih izgleda za plasman u drugu ligu. Zadarski klub je zadnji put u prvoj ligi bio 2015. godine, kad je ispao u drugu, a sljedeće sezone i u treću ligu. Stari NK Zadar ugašen je 2020. godine i odmah je osnovan novi klub HNK Zadar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivabokanovic

 

Učitaj još novosti