11. 01. 2022 - 09:15
TRANSFERI UŽIVO: Conte otpisao najskupljeg u historiji, Barca...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Conte otpisao najskupljeg u historiji, Barca krenula po bivšu veliku zvijezdu Chelseaja, PSG osim Zidanea dovodi i još jednu PLANETARNU ZVIJEZDU

PRATITE UZ SPORT.BA ŠTA SE DEŠAVA NA FUDBALSKOJ PIJACI

TRANSFERI UŽIVO: Conte otpisao najskupljeg u historiji, Barca krenula po bivšu veliku zvijezdu Chelseaja, PSG osim Zidanea dovodi i još jednu PLANETARNU ZVIJEZDU

Sport.ba
11. 01. 2022 - 09:15
0
Shares

U toku je zimski prijelazni rok, koji svakodnevno možete pratiti uz Sport.ba.

Tokom narednih mjesec dana detaljno ćemo pratiti i obavještavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Evo i posljednjih novosti...

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović trebao bi ostati u Interu do 2026. godine, a plata će mu iznositi 6,5 miliona evra po sezoni.

Arsenal je ozbiljno zagrizao za srpskog reprezentativca, spreman je ići do krajnjih granica.

BARCA DOVODI MAKEDONCA?
Barcelona je zainteresovana za dovođenje makedonskog golmana Stoleta Dimitrievskog iz Rayo Vallecana, piše katalonski Sport. Dimitrievski bi na Camp Nou trebao stići kao novi drugi golman, a klub će vjerovatno napustiti Neto, brazilski čuvar mreže koji trenutno drži tu poziciju. Sve to događa se u sklopu procesa smanjivanja budžeta za plate u katalonskom klubu.

CONTE OTPISAO NAJSKUPLJEG U POVIJESTI
Tanguy Ndombele više nema vremena za spašavanje svog statusa u Tottenhamu, piše Daily Mail. Antonio Conte otpisao je najskupljeg igrača u povijesti kluba i on traži novi klub. Podsjetimo, Ndombele je u Tottenham stigao iz Lyona za 54 miliona eura.

BARCELONA ŽELI OSCARA
Barcelona je kontaktirala kineski Shanghai SIPG kako bi započela pregovore o transferu Brazilca Oscara na Camp Nou, piše TNT Sports Brasil. Ipak, Barcelona je naišla na problem s kojim se susreće cijelo vrijeme - nije sigurna da ima dovoljno novca da dovede igrača. Posao je na čekanju.

PSG KRENUO PO ZIDANEA I POGBU
PSG želi dovesti Paula Pogbu već ove zime, javlja španjolski El Chiringuito. Katarski vlasnici kluba navodno rade i na dovođenju Zinedinea Zidanea za trenera, također već ovog mjeseca, kako bi sljedećeg odmjerio snage s Real Madridom u Ligi prvaka.

Hladan tuš za navijače: 30-godišnjak je dao samo tri gola, ali ga Salman svejedeno dovodi u vrh napada Newcastlea

(Sport.ba)

Učitaj još novosti