10. 01. 2022 - 23:22
AUUUUU KAKAV ĆE OVO TRANSFER BITI Velikan spreman ispuniti sve...
907
Shares
AUUUUU KAKAV ĆE OVO TRANSFER BITI Velikan spreman ispuniti sve uslove kako bi doveo Dušana Vlahovića

DA LI ĆE SRBIN POSTATI STANOVNIK LONDONA?!

AUUUUU KAKAV ĆE OVO TRANSFER BITI Velikan spreman ispuniti sve uslove kako bi doveo Dušana Vlahovića

10. 01. 2022 - 23:22
0
Shares

U zimskom prijelaznom roku Arsenal pod svaku cijenu želi dovesti Dušana Vlahovića, koji će ga ukupno koštati 180 miliona eura, piše "Daily Mail". 

Mikel Arteta napadača Fiorentine vidi kao ozbiljno pojačanje u napadu, ali i zamjenu za Pjera-Emerika Obamejanga (Pierre-Emerick Aubameyang). Srbijanski reprezentativac mogao bi dosta koštati Arsenal, ali to navodno vlasnicima ne smeta jer je Vlahović označen kao igrač kojeg moraju doveti. 

Za Vlahovića je mjesecima bio zainteresiran Juventus koji je stupio u pregovore s Fiorentinom. Želio ga je i Totenhem, ali se u priču dosta iznenada uključio Arsenal koji trenutno ima najveće šanse da kupi Vlahovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Fiorentina za napadača, kojem ugovor istječe u ljeto 2023. godine, traži 70 miliona eura, što klub Arsenalova kalibra može sebi dopustiti, no Srbin navodno ima ogromne zahtjeve kad je njegov ugovor u pitanju.

Daily Mail piše da Vlahović traži 19 miliona eura godišnje plate i ugovor na pet godina što bi ga svrstalo među najplaćenije igrače u Premijer ligi. Osim toga, Vlahovićevi agenti traže 18 miliona eura provizije za njegov potpis.

- Arsenal sve to može i želi platiti i odluka je praktički na igraču. Vlahović želi kakva-takva jamstva da će Arsenal igrati u Ligi prvaka i da će ekipa biti još jača, ali čini se da bi mogao pristati na dolazak na Emirates - dodaje "Daily Mail".

Učitaj još novosti