10. 01. 2022 - 21:32
Da li je konačno kraj "SAGE VLAHOVIĆ"?! Velikan s Otoka krade...
907
Shares
Da li je konačno kraj

MAN CITY NAVODNO U OZBILJNOJ IGRI

Da li je konačno kraj "SAGE VLAHOVIĆ"?! Velikan s Otoka krade rivalu Srbina ispred nosa

10. 01. 2022 - 21:32
0
Shares

Bliži se čas kada će Dušan Vlahović napustiti redove Fiorentine, a mnogo je klubova koji bi ga rado vidjeli svojim redovima.

Posljednjih dana pominjalo se ozbiljno interesovanje Arsenala koji je, čini se, za sada nekako najuporniji u namjeri da angažuje najboljeg strijelca Serija A.

Međutim, prema pisanju portala „Atletik“ „tobdžije“ će veliku konkurenciju imati u vidu Mančester Sitija, čiji je trener Pep Gvardiola u nekoliko navrata isticao da je očaran fudbalskim talentom Vlahovića.

Pošto je sve izvjesnije da Erling Haland neće završiti na „Etihadu“, španski stručnjak okreće se polako i drugim rješenjima a jedno od njih je srpski golgeter.

Prema pisanju pomenutog portala, jedna od opcija Sitija jeste i švedski napadač iz redova Real Sosijedada, Aleksandar Isak (22), koji je procvjetao nakon što je iz Dortmunda prešao u San Sebastian.

Isak je na 113 utakmica u dresu kluba iz San Sebastijana dao 31 gol, a posebno je blistao prethodne sezone kada je postigao 17 golova u španskoj Primeri.

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt, cijena Šveđanina je procenjena na oko 40.000.000 eura.

Za to vrijeme Fiorentina se već polako priprema za život poslije Vlahovića, pošto su u svoje redove doveli nekadašnjeg napadača Milana, Kšištofa Pjonteka.

Učitaj još novosti