04. 01. 2022 - 12:46
BUUUUUUUUUM Velikan daje bukvalno SVE za Vlahovića - Srbin će...
907
Shares
BUUUUUUUUUM Velikan daje bukvalno SVE za Vlahovića - Srbin će IGRATI u Ligi prvaka naredne sezone?!

ARSENAL GA SILNO ŽELI

BUUUUUUUUUM Velikan daje bukvalno SVE za Vlahovića - Srbin će IGRATI u Ligi prvaka naredne sezone?!

04. 01. 2022 - 12:46
0
Shares

Srpski centarfor Dušan Vlahović osvanuo je ovog jutra na naslovnim stranama listova u Italiji. Naime, vijest dana na "Čizmi" je da je Arsenal spremio basnoslovnu ponudu za Srbina koja, pored novca, uključuje i Lukasa Toreiru, urugvajskog vezistu!

LUDNICA JE ZAPOČELA, LUKAKU ZAPOČEO ZEMLJOTRES Bayern krenuo po KAPITALCA, Newcastle u velikom poslu, Topnici pronašli zamjenu za Aubu

Naime, "Tobdžije" bi na račun Fiorentine uplatile 55 miliona eura za slobodu Srbina, dok bi posao uključio i trajnu selidbu Urugvajca na stadion "Artemio Franki", na kome se već dokazao tokom pozajmice.

Ipak, italijanska štampa navodi da srpski golgeter pravi problem. Vlahović ne želi da napusti Firencu prije ljeta, nigdje mu se ne žuri, redovno trese mreže u ljubičastom dresu, a ima i veliki motiv da prije odlaska klub uvede u Evropu.

Da li će ipak doći do transfera već u ovom mjesecu saznat ćemo uskoro... Topnici su uvjereni da će izboriti Ligu prvaka naredne sezone, a sigurno uz Vlahovića bi to bilo mnogo lakše...

Učitaj još novosti