18. 12. 2021 - 17:09
Fudbaler Bayerna tokom utakmice hitno otrčao u toalet i postao...
907
Shares
Fudbaler Bayerna tokom utakmice hitno otrčao u toalet i postao apsolutni hit na internetu (VIDEO)

BUNDESLIGA

Fudbaler Bayerna tokom utakmice hitno otrčao u toalet i postao apsolutni hit na internetu (VIDEO)

18. 12. 2021 - 17:09
0
Shares

Fudbaleri Bayerna su sinoć sa 4:0 savladali Wolfsburg i učvrstili su se na vrhu bundesligaške tabele. Ovaj duel obilježila je i komična situacija s Benjaminom Pavardom koji je morao napustiti teren u finišu susreta kako bi otišao u toalet.

Tačnije, igrala se 84. minuta utakmice na Allianz Areni i Bayern vodio 3:0. Trener Bavaraca Julian Nagelsmann je htio izvesti mladog Musialu i u igru ubaciti Tillmana, ali Pavard je iznenada i bez objašnjenja napustio teren bez konkretnih naznaka zašto je to uradio. To pogledajte OVDJE.

Kad se dvije minute kasnije vratio na teren, već je bio zamijenjen, a igrom slučaja Musiala je asistirao za četvrti Bayernov pogodak.

Komičnu situaciju kasnije su objasnili protagonisti, a video je postao hit na internetu, gdje su brojni korisnici zbijali šale na račun Pavarda.

"Benjamin mi je prišao i rekao mi na francuskom da mora u toalet. Ili sam barem tako razumio. Onda je čekao još 15 sekundi i nakon dva-tri dodavanja, kada je lopta već bila na drugom dijelu terena, on je otrčao u svlačionicu. Kada sam vidio da se nije vratio, rekao sam četvrtom sudiji da mijenjamo planiranu izmjenu... i prošlo je dobro", kazao je trener Bayerna.

Nakon ovoga kola u Bundesligi slijedi pauza do 7. januara naredne godine, a Bavarci će u prvom kolu nastavka šampionata ugostiti Borussiju M'Gladbach.

Učitaj još novosti