18. 12. 2021 - 17:18
GROM IZ VEDRA NEBA: Milan Borjan ZATRAŽIO raskid ugovora sa...
907
Shares
GROM IZ VEDRA NEBA: Milan Borjan ZATRAŽIO raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, isplivale nove informacije nakon svađe sa Stankovićem

NIJE TAJNA DA SE SUKOB VEĆ DUŽE KUHAO!

GROM IZ VEDRA NEBA: Milan Borjan ZATRAŽIO raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, isplivale nove informacije nakon svađe sa Stankovićem

18. 12. 2021 - 17:18
0
Shares

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi napustiti klub već ove zime.

Milan Borjan je odlučio da zvanično zatraži raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, prenosi Mozzartsport.

Kako saznaje spomenuti portal on je dan poslije završetka jesenjeg dijela sezone imao sastanak s upravom kluba, gdje je saopštio da želi napustiti Marakanu.

borjan1-830x0

Posljednjih dana u žiži javnosti bio je njegov verbalni sukob s Dejanom Stankovićem poslije remija s Radnikom iz Surdulice.

Naime, Dejan Stanković je osuo žestoku paljbu po svojim izabranicima i tom prilikom nije birao riječi.

U jednom momentu to je otišlo predaleko, pa je kapiten Milan Borjan ustao i zatražio od Stankovića da ne priča tako o timu:

- Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi - obratio se Stanković Borjanu, saznaje Kurir.

Urednik rubrike Sport u Kuriru Miloš Bjelinić otkrio je da će Borjan prema svemu sudeći vrlo brzo otići iz Crvene Zvezde.

- Obojica su jake ličnosti i imaju autoritet. Nije tajna da nisu sjajni odnosi u Crvenoj zvezdi. Informacije koje imamo govore da će Borjan definitivno otići iz Crvene zvezde - rekao je Bjelinić u Jutarnjem programu Kurir televizije.

borjan

Fudbalski menadžer i bivši golman Igor Kojić smatra da niko nema pravo za golmana Milana Borjana reći da je smeće.

- Niko ne može da kaže za Milana Borjana da je smeće. Ja ga poznajem. Borjan je jedan veliki sportista i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovom veku. Dejan Stanković i Milan Borjan su veliki ljudi, verujem da će se, ako je i došlo do teških reči, strasti smiriti - rekao je u Jutarnjem programu Kurir televizije Igor Kojić.

Učitaj još novosti