13. 12. 2021 - 11:19
ON JE NOVI ŠAMPION FORMULE 1 A TEK DA VIDITE NJEGOVU DJEVOJKU:...
907
Shares
ON JE NOVI ŠAMPION FORMULE 1 A TEK DA VIDITE NJEGOVU DJEVOJKU: Otac joj je bogataš i velika legenda, ONA IZGLEDA KAO AVION (FOTO)

ON JE NOVI ŠAMPION FORMULE 1 A TEK DA VIDITE NJEGOVU DJEVOJKU: Otac joj je bogataš i velika legenda, ONA IZGLEDA KAO AVION (FOTO)

13. 12. 2021 - 11:19
0
Shares

Vidjeli ste je na kraju trke u Abu Dabiju, a ako su vas očarale njene oči - evo još nekoliko informacija o lijepoj Keli.

Maks Ferstapen je na senzacionalan način, u posljednjem krugu trke, uspio da dođe do prve šampionske titule u karijeri, iako je djelovalo da će Luis Hamilton osmi put biti krunisan.

Gledali smo zaista spektakl pun obrta i kontroverzi, a možda čak tu i nije kraj pošto se Mercedes žalio Međunarodnom sudu FIA, nakon što je direkcija trke odbila njihove žalbe. Ipak, čak i tako će teško uspeti da uskrate slavlje Maksu Ferstapenu i njegovoj djevojci Keli Pike.

screenshot-50

Upravo smo u poslednjim trenucima trke često viđali Keli u kadru, njene krupne oči bile su pune suza kada je Maks prvi prošao kroz cilj, a kroz veliku gužvu je uspjela da se probije i prva ga zagrli.

Ako vam je njeno prezime zazvučalo poznato, niste pogriješili. U pitanju je kćerka legendarno Nelsona Pikea, takođe vozača Formule 1, a koja je s Ferstapenom u vezi od 2019. godine. Brazilska ljepotica (33) je inače starija od Maksa devet godina, a "slaba" je na vozače.

Prethodno je bila u vezi sa Danilom Kvjatom, bivšim kolegom Maksa Ferstapena iz Toro Rosa, a njih dvoje imaju čak i kćerku. Ipak, nisu mogli da funkcionišu zajedno i zato su se razišli.

Pikeova se inače bavi modelingom, a na Instagramu je prati više od 600 hiljada ljudi.

screenshot-52

screenshot-51

Učitaj još novosti