06. 12. 2021 - 11:52
ŠPANCI OTKRILI BOMBETINU Dušan Vlahović ipak neće na Otok,...
907
Shares
ŠPANCI OTKRILI BOMBETINU Dušan Vlahović ipak neće na Otok, čeka ga devetka u jednom od najvećih evropskih velikana

DA LI STIŽE NA NOU KAMP?!

ŠPANCI OTKRILI BOMBETINU Dušan Vlahović ipak neće na Otok, čeka ga devetka u jednom od najvećih evropskih velikana

06. 12. 2021 - 11:52
0
Shares

Već dugo evropski i svjetski mediji izveštavaju i spekuliši gde bi talentovani srpski napadač Dušan Vlahović mogao da nastavi karijeru. Reprezentativac Srbije zbog fenomanalne igre i forme koju pokazuje na meti je mnogi velikana starog kontinenta ali imao i onih giganata kojima mnogo zavisi na koju će Vlahović stranu.

Jedan od tih klubova je i katalonska Barselona koji strpljivo čeka rasplet u Firenci. Naime, kako prenosi španski "As" Katalonci su zainteresovani za Edinsona Kavanija kojem ugovor sa Mančester junajtedom ističe na kraju sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Ono od čega strahuju na "Nou Kampu" jeste da bi Urugvajac mogao i u Juventus, ukoliko klub iz Torina ne uspije da dovede Vlahovića.

Novoimenovani trener Barselone, Ćavi, što prije mora da angažuje jednog vrhunskog napadača poslije situacije sa Serhiom Aguerom koji je zbog srčanih problema vjerovatno završio s karijerom.

Treba napomenuti i to da velika je konkurencija kada je Vlahović u pitanju, i sve češće se govori o namjeri Arsenala i Totenhema da angažuju srpskog napadača. Ipak, zov Barse bi mogao biti presudan...

Učitaj još novosti