28. 11. 2021 - 22:25
SRPSKA DŽENIFER LOPEZ OPET OBRADOVALA KOMŠIJE Hrvati joj od...
907
Shares
SRPSKA DŽENIFER LOPEZ OPET OBRADOVALA KOMŠIJE Hrvati joj od sreće pjevali: Slatka mala Marijana! Pogledajte zašto su ludi za njom

SRPSKA DŽENIFER LOPEZ OPET OBRADOVALA KOMŠIJE Hrvati joj od sreće pjevali: Slatka mala Marijana! Pogledajte zašto su ludi za njom

28. 11. 2021 - 22:25
0
Shares

Malo ko ostaje ravnodušan na pojavu Marijane Veljović, a izgleda da je Srpkinja zauvijek kupila naklonost Hrvatske.

Marijana je prethodnih godina postala jedna od najpoznatijih teniskih sudija na svijetu. Naravno, najbitnija je činjenica da svoj posao radi na izuzetno visokom nivou, ali činjenica je da je pažnju navijača, ali i nekih tenisera i teniserki zaslužila atraktivnim izgledom.

Veljovićeva je ostala u dobrom pamćenju ljubitelja tenisa u Hrvatskoj kada je 2018. godine, kada je bila jedan od sudija u finalu Dejvis kupa koji su naše komšije igrale protiv Francuske. Hrvati su tada osvojili titulu, a u Lilu se čula pjesma posvećena Srpkinji: Marijana, slatka mala Marijana.

818637-marijana-veljovic-ls

Tri godine kasnije, opet Dejvis Kup i opet Hrvatska.

Marijana je sudila na meču Nina Serdarušića koji je pobijedio Mađara Marozana, donio Hrvatskoj 1:0 i četvrtfinale. A, Hrvati nisu mogli da proslave uspjeh, a da se ne zahvale Srpkinji.

marijana-veljovic

Komšije smatraju da je baš ona donijela sreću njihovoj reprezentaciji, pa su je još jednom nahvalili. Portal "24 sata" je podsjetio da su na Australijan Openu Marijanu nazvali "srpskom Dženifer Lopez". U Melburnu je hladnokrvno izašla na kraj sa protestima Rodžera Federa, kasnije i Nika Kirjosa a tokom karijere se susrela sa raznim situacijama.

marija-veljovic

Boris Beker je zbog jedne izjave imao problema, on je tokom jednog prijenosa imao ovaj komentar: Baš je lijepa. Bitno je da je jelo ukusno i da lijepo izgleda.

marijana-830x0

Naravno, neizostavno je da nailazi na udvaranje, a jedan od onih koji je pokušao da zavede Veljovićevu je i 13. teniser svijeta, Dijego Švarcman, dok joj je zanosna Dženi Bušar poručila da je prelijepa.

Učitaj još novosti