22. 11. 2021 - 11:29
KONTRAVERZNI MINO RAIOLA ŠOKIRAO I SAMOG NORVEŽANINA Super...
907
Shares
KONTRAVERZNI MINO RAIOLA ŠOKIRAO I SAMOG NORVEŽANINA Super agent želi svog klijenta prodati u najjaču ligu na planeti, a ne u Real ili Barcu

DA LI SELI NA OLD TRAFFORD?!

KONTRAVERZNI MINO RAIOLA ŠOKIRAO I SAMOG NORVEŽANINA Super agent želi svog klijenta prodati u najjaču ligu na planeti, a ne u Real ili Barcu

22. 11. 2021 - 11:29
0
Shares

Erling Haaland se smatra jednim od najboljih napadača na planeti u ovome trenutku, a Norvežanin bi na kraju sezone mogao promjeniti sredinu.

21-godišnji Haaland trenutno igra za Borussiju Dormtund, ali bi se to moglo promjeniti po završetku ove sezone. 

Za njegove usluge su zainteresovani brojni velikani, a kako i ne bi kada igra u fenomenalnoj formi. Do sada u ovoj sezoni je odigrao 10 utakmica i pored svog imena ima 13 golova i 4 asistencije što je zaista fantastičan učinak. Tokom ljeta se dovodio u vezu sa brojnim velikanima, ali izgleda da bi na kraju ove sezone mogao završiti samo u jednoj ligi.

Naime, Mino Raiola njegov agent želi Haalanda da proda u Premier ligu u neki od klubova sa kojima on ima itekako dobar odnos navodi britanski ugledni list The Sun. Najkontraverzniji fudbalski agent, Raiola, je izgleda ovim činom dao doznanja Real Madridu i Barceloni da se ne moraju raspitivati za Norvežanina i da se sve radi kako bi on bio podan u najjaču ligu na svijetu. 

Manchester United i Chelsea su klubovi koji su odmah stali u red i žele što prije da završe posao oko sjajnog napadača. Otkupna klauzula na kraju sezone će biti oko 75 miliona eura što za igrača takve kvalitete neće biti teško razbiti kasu.

Chelsea je tokom ljeta doveo Romelu Lukakua koga su platili 115 miliona eura i pravo je pitanje da li će Abramovich razbiti još jednom kasu. Unitedu je prijeko potreban napadač jer su Ronaldo i Cavani u poznim fudbalskim godinama, a Haaland bi itekako dobro došao na Old Trafford. 

U ovome transferu će sve zavisti od super agenta Raiole i njegova će biti zadnja gdje će Norvežanin završiti, a on to najbolje radi za sebe i za svog klijenta.

Učitaj još novosti