20. 11. 2021 - 10:35
HRVATSKI TRENER KOJEM SU VIKALI "ACO, SRBINE" REKAO 2 REČENICE...
907
Shares
HRVATSKI TRENER KOJEM SU VIKALI

HRVATSKI TRENER KOJEM SU VIKALI "ACO, SRBINE" REKAO 2 REČENICE O PIKSIJU: Petrović imao jasnu poruku nakon prolaska Srbije u Mundijal

20. 11. 2021 - 10:35
0
Shares

Odlazak srpskih fudbalera na Mundijal u Katar i dalje je tema u Zagrebu

Košarkaški stručnjak iz Hrvatske Aleksandar Petrović nije krio impresije poslije plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Nekadašnji bek Cibone i brat Dražena Petrovića, danas košarkaški trener oduševljen je onim što je uradio srpski selektor Dragan Stojković Piksi.

2798061-piksi-aca-p-ls

- Nakon plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo u fudbalu, prijatelj me je upozorio da pogledam sve nastupe selektora Stojkovića prije i poslije utakmice sa Portugalom. Pogledao sam i samo mogu reći da tako racionalno, samouvjereno i hrabro nastupanje odavno nisam vidio - objavio je Petrović, uz aplauz srpskom stručnjaku.

Aleksandar Petrović se tokom karijere, kao igrač i trener uvijek trudio da istakne pripadnost Hrvatskoj. Zbog toga je prilikom svakog gostovanja u Crvenoj zvezdi i Partizanu bio počašćen od strane navijača dva kluba povicima koji aludiraju na njegovo porijeklo po ocu:

- Aco, Srbine!

Posljednjih godina Aleksandar Petrović je prilično korigovao svoje stavove, kada su u pitanju odnosi Hrvata i Srbe. Što se najblje vidi iz njegovih izjava.

Izvor: Kurir

Učitaj još novosti