17. 11. 2021 - 18:28
Laporta otkio da je Xavi želio Alvesa, pa rasplamsao maštu...
907
Shares
Laporta otkio da je Xavi želio Alvesa, pa rasplamsao maštu navijačima:

VRAĆA LI DVIJE LEGENDE NA NOU CAMP?!

Laporta otkio da je Xavi želio Alvesa, pa rasplamsao maštu navijačima: "Messi još igra, a godine su samo broj"

17. 11. 2021 - 18:28
0
Shares

Barcelona je danas ozvaničila povratak Danija Alvesa. Brazilac se nakon pet godina vratio na Nou Kamp gdje je proveo najboljih osam godina svoje karijere.

BIZARNA PROMOCIJA DANIJA ALVESA, OVO KOMENTARIŠU ČAK I REALOVI NAVIJAČI Jeste li slučajno vidjeli u čemu se pojavio na 'Nou Campu'?

Predsjednik katalonskog kluba Đoan Laporta (Joan) je prokomentarisao dolazak 39-godišnjeg fudbalera. Prvi čovjek Barcelone je rekao da je transfer zahtijevao njegov bivši saigrač, a sada trener kluba Ćavi Ernandez (Xavi Hernandez).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

- Pitao sam Ćavija da li želi da potpiše Danija jer je bio dostupan, na šta nam je Ćavi da mu je Dani potreban u timu, te da je važno da se vrati. I tako su se stvari završile kako je očigledno trebalo da se završe. On je ovdje, sada sa nama - rekao je Laporta.

ŽAL ZA MNOGIM ZVIJEZDAMA Ovo je reprezentacija BiH sastavljena od ODBJEGLIH sinova, borili bi se za sami vrh planete

On je odgovarao novinarima na pitanja, a zanimljivo da nije isključio opciju povratka i Lionela Mesija (Messi) i Andresa Inijeste.

- Ništa ne isključujem. Vidjeli ste šta se desilo sa Danijem. Godine su samo broj. Obojica su sjajni igrači, ali koliko znam trenutno imaju ugovore sa drugim klubovima. Ipak, ne mogu da predvidim šta će se desiti sutra. Nikad se ne zna…- zagolicao je maštu navijača Laporta.

Učitaj još novosti