16. 11. 2021 - 14:18
Djevojka zvijezde Reala odslužila je vojni rok u Izraelu,...
907
Shares
Djevojka zvijezde Reala odslužila je vojni rok u Izraelu, Courtois ponosan na nju

Djevojka zvijezde Reala odslužila je vojni rok u Izraelu, Courtois ponosan na nju

16. 11. 2021 - 14:18
0
Shares

Izraelska manekenka Mishel Gerzig (24), djevojka golmana Real Madrida Thibauta Courtoisa (29), provela je jedan period u izraelskoj vojsci, što je prilično zaintrigiralo belgijskog čuvara mreže.

Ona i Thibaut upoznali su se putem Instagrama nakon što joj je igrač poslao poruku, a u izjavi za izraelske medije, Mishel je kazala kako je golman Real Madrida bio poprilično znatiželjan da sazna detalje tog perioda koje je provela u vojsci:

screenshot-4
"Počeo mi je postavljati pitanja o Izraelu, o vojsci. Kazao mi je da je ponosan na mene i da jedva čeka da posjeti moju zemlju, koju sada još više voli. Thibaut je jako zainteresovan slušati o židovskim praznicima. Trenutno je prerano govoriti o zajedničkoj djeci, ali ako će ih biti, spojit ćemo naše vjere zajedno. Slavit ćemo i Hanuku i Božić", kaže Gerzig.

Atraktivna manekenka je postala tek punoljetna kada je 2015. godine otišla na obavezno odsluženje vojnog roka, što važi čak i za djevojke.

Mishel je rekla da joj je boravak u armiji bio jedna od najtežih, a ujedno i faza u životu zbog koje je sretna. Nakon dvije godine u uniformi koja je uključivala i kurs za oficira, Gerzig nije nastavila vojnu karijeru već je odlučila graditi karijeru modela.

screenshot-5

Učitaj još novosti