01. 11. 2021 - 07:20
HRVATI IMAJU SVOJU DILETU: PREZGODNA voditeljka nakon veza s...
907
Shares
HRVATI IMAJU SVOJU DILETU: PREZGODNA voditeljka nakon veza s poznatim sportistima, ŽARI i PALI Instagramom! (FOTO)

VALENTINA MILETIĆ

HRVATI IMAJU SVOJU DILETU: PREZGODNA voditeljka nakon veza s poznatim sportistima, ŽARI i PALI Instagramom! (FOTO)

01. 11. 2021 - 07:20
0
Shares

Hrvatska voditeljka i novinarka Valentina Miletić neodoljivo podsjeća na Diletu Leotu, Italijanku koja se smatra najpoznatijom (i najljepšom) sportskom reporterkom na svijetu.

Valentina, poput Dilete, zbog svog izgleda privlači veliku pažnju na stadionima u Hrvatskoj, a i svakodnevno se povećava broj njenih pratitelja na Instagramu.

Ipak, Miletić je i od ranije poznata, bar javnosti u Hrvatskoj. Ona se kroz medije provlačila jer je bila u vezi sa sadašnjim fudbalerom Hajduka i selekcije Hrvatske Markom Livajom, a kasnije i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Bivša manekenka je 2011. godine odlučila da se posveti sportskom novinarstvu, a osim na HNTV-u, radi i na Narodnom radiju te Areni Sport kao voditeljka.

U razgovoru za Story.hr govorila je o svom poslu, te načinu na koji je muškarci često startuju porukama na Instagramu.

- To je virtualni svijet i ima svega, ljudi su malo slobodniji nego što bi to bili da te sretnu na ulici, ali ne mogu reći da sam nekad imala nekih većih problema. Postoji opcija block koja riješi takve probleme (smijeh), a "startovi" na Instagramu se danas svode na slanje vatrica ili onih zaljubljenih emotikona i to mi je pomalo smiješno - kaže Valentina.

U nastavku možete videti još slika lijepe Valentine.

.

.

.

.

 

Učitaj još novosti