27. 10. 2021 - 23:19
Mančester junajted Solskjeru nije uručio otkaz, razlog je samo...
907
Shares
Mančester junajted Solskjeru nije uručio otkaz, razlog je samo jedan

MEDIJI TVRDE DA JE ODŠTETA JEDINA PREPREKA

Mančester junajted Solskjeru nije uručio otkaz, razlog je samo jedan

27. 10. 2021 - 23:19
0
Shares

Uveliko se piše o tome kako će prvi naredni loš rezultat Mančester junajteda značiti otkaz za trenera Ole Gunara Solskjera (Gunnar Solskjaer). 

"Crveni đavoli" su nanizali nekoliko loših rezultata, a da se stolica Norvežaninu zaljulja pobrinuo se debakl koji je timu nanio Liverpul usred Old Traforda od čak 5:0. Mnogi su smatrali da će uprava odmah uručiti otkaz Solskjeru, međutim do toga nije došlo, a zauzvrat mu je data druga šansa.

Danas se pojavila informacija o vrijednosti ugovora koji ima norveški trener. Navodno bi u slučaju davanja otkaza Solskjeru Junajted morao platiti odštetu od sedam i pol miliona funti, odnosno oko devet miliona eura. 

Čelnici kluba su održali sastanak na kojem se razmatrala opcija davanja otkaza Solskjeru, ali su ključni ljudi bili podijeljenog mišljenja, a podršku Solskjeru dao je i legendarni Sir Aleks Ferguson (Alex). 

Norvežanin će voditi tim protiv Totenhema i, prema pisanju brojnih medija, zavisno od rezultata za vikend, utakmice protiv Atalante i Mančester sitija.

Učitaj još novosti