27. 10. 2021 - 13:37
Stigla potvrda crnih slutnji: Barcelonin dragulj opet...
907
Shares
Stigla potvrda crnih slutnji: Barcelonin dragulj opet ozlijedio koljeno

Stigla potvrda crnih slutnji: Barcelonin dragulj opet ozlijedio koljeno

27. 10. 2021 - 13:37
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Definitivno u večerašnjoj utakmici protiv Rayo Vallecana, a zasad nedefinirano dugo morat će Barcelona igrati svoje susrete bez Ansua Fatija, potvrdili su iz katalonskog kluba

Fati se ozlijedio za susreta protiv Real Madrida zbog čega će izbivati s terena neko vrijeme. Radi se o ozljedi desnog koljena, a Fatija je ozljeda i operacija lijevog koljena izbacila iz kadra ekipe prošle sezone na dulje vrijeme

Podsjetimo, Fati, koji je naslijedio Messijev broj 10 u Barceloninim redovima, nedavno je produljio ugovor s katalonskim klubom.

Ovaj 18-godišnji tinejdžerski fenomen potpisao je do ljeta 2027. godine, a u novom ugovoru ima odštetnu klauzulu od milijardu eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti