27. 10. 2021 - 13:17
Ljubomorna supruga zabranila Peteru Crouchu da se fotografiše...
907
Shares
Ljubomorna supruga zabranila Peteru Crouchu da se fotografiše s Pamelom Anderson

Ljubomorna supruga zabranila Peteru Crouchu da se fotografiše s Pamelom Anderson

27. 10. 2021 - 13:17
0
Shares

Bivši engleski napadač Peter Crouch prisjetio se zanimljive anegdote sa američkom glumicom Pamelom Anderson kada mu ljubomorna supruga nije dozvolila da se fotografiše s nekadašnjom zvijezdom serije "Baywatch".

Crouch je u podcastu "SOS: Save Our Summer" kazao je da se htio pohvaliti tadašnjim saigračima fotografijom s atraktivnom glumicom, ali njegova supruga, manekenka Abbey Clancy, nije bila oduševljena tom idejom, znajući da Pamela Anderson voli nogometaše.

peter-crouch-fotoreutersdaylifecom-573bbbc89d91a366ed6ad0f0bd9e046c-view-article-new

"Jednom sam sreo Pamelu Anderson na događaju koji je organizirala. Bila je ispred mene i rekao sam Abbey: 'Shvataš da se moram fotografisati s Pamelom Anderson?'. Umjesto toga, ona me uhvatila i rekla mi je: 'Ne, ne moraš.'. Pokušavao sam joj objasniti situaciju: 'Ne razumiješ! Momci će se jako iznenaditi, moram im poslati svoju fotografiju s Pamelom Anderson.' Ali Abbey je još jednom rekla:'Ne ne, ne moraš. I to je bilo to, nisam se fotografisao", ispričao je Coruch.

Crouch je okačio kopačke o klin u 38. godini i nakon više od 21 godine profesionalne karijere. Njemu je ugovor s Burnleyjem istekao u junu 2019. godine, a ranije je nastupao za Portsmouth, Aston Villu, Norwich, Southampton, Tottenham, Liverpool i Stoke. Za reprezentaciju Engleske je postigao 22 gola.

Učitaj još novosti