27. 10. 2021 - 13:39
Englezi: Ronaldo počeo raditi Solskjaerov posao u svlačionici
907
Shares
Englezi: Ronaldo počeo raditi Solskjaerov posao u svlačionici

Englezi: Ronaldo počeo raditi Solskjaerov posao u svlačionici

27. 10. 2021 - 13:39
0
Shares

Cristiano Ronaldo pokušava držati suigrače složnima za vrijeme velike krize Manchester Uniteda. Podsjetimo, Liverpool je razbio United 5:0 u nedjelju, a igrači su skroz izgubili vjeru u menadžera Ole Gunnara Solskjaera.

Englezi dodaju kako je Ronaldova uloga ključna. Savjetovao je suigračima da ne gube glave, bez obzira na to što mislili o Solskjaerovoj taktici te da ostanu smireni sve do eventualne promjene menadžera. Ronaldo se prometnuo u lidera i praktički radi trenerov posao kako bi spasio situaciju, koja je ionako kritična.

United se opire opuštanju Solskjaera uglavnom zato što nemaju pravi plan tko ga treba naslijediti. 

Unitedu se nudi Antonio Conte, no nekolicina igrača Uniteda nije oduševljena idejom rada sa zahtjevnim Talijanom.

Solskjaerovi izbori zbunili su igrače već početkom sezone. U prvu je momčad gurnuo Daniela Jamesa, da bi ga za nekoliko dana prodao u Leeds United za 27 milijuna eura. Igrače je zapanjio sastav za Liverpool i nije im jasno zbog čega Jesse Lingard, koji je u dobroj formi, ne dobiva više minuta na terenu. Zvijezde Uniteda buni i to što Donny van de Beek djeluje sjajno na treninzima, a uopće ne igra. Veznjak od 40 milijuna eura odigrao je pet minuta ove sezone u Premiershipu.

I u vladajućim strukturama vlada kaos. Izvršni potpredsjednik Ed Woodward rekao je prošlog mjeseca da je apsolutno siguran u uspjeh pod vodstvom Solskjaera, a izvršni direktor Richard Arnold rekao je da je Solskjaer napravio fantastičan uspjeh ove godine.

Woodward je bio prisutan samo na nekoliko utakmica prošle sezone, a Arnold je uvijek u loži jer očekuje da će zamijeniti Woodwarda na poziciji izvršnog potpredsjednika. Woodward je podnio ostavku još u travnju nakon raspada Superlige, no United nije potvrdio datum njegovog odlaska.

Učitaj još novosti