26. 10. 2021 - 21:59
Zvezda ima jednu od najatraktivnijih čirlidersica u Evroligi,...
907
Shares
Zvezda ima jednu od najatraktivnijih čirlidersica u Evroligi, uvjerite se i zašto!

MARIJANA MITROVIĆ

Zvezda ima jednu od najatraktivnijih čirlidersica u Evroligi, uvjerite se i zašto!

26. 10. 2021 - 21:59
0
Shares

Možda navijači Crvene zvezde nisu toliko uživali u partiji svog tima protiv Albe u Evroligi, ali nema sumnje da jesu u predstavi koju su prikazali čirlidersice regionalnog i srpskog šampiona!

Poznate po nazivu "Red Passion Fly", čirlidersice Zvezde su u petak veče imali još jedan performans za pamćenje i nije ni čudo što navijači za njihove nastupe imaju samo riječi hvale.

One su i same na svom Instagram kanalu podelile snimak iz Pionira na kom se vidi kako se pripremaju za performans pred meč sa Albom. Jedna od njih, Marijana Mitrović, podijelila je na svom profilu i stihove navijačke pjesme kao vidi podrške voljenom klubu.

-  Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim i mrze nas zato što uvek smo s' njim, al' sever i dalje odjekuje tom navijaćkom pesmom najboljom! Računajte na nas - napisala je Marijana uz opis fotografije iz Pionira, piše Telegraf.

Inače, pomenuta djevojka važi možda i za najatraktivniju članicu "Red Passion Fly" ekipe, kao i cijele Evrolige, a vi u nastavku možete pogledati njene fotografije i uvjeriti se u ove tvrdnje:

marijana-1-830x0

.

marijana-2-830x0

.

marijana-4-830x0

.

marijana-9-830x0

.

marijana-830x0

Printskrin: Instagram/mardzena

Učitaj još novosti