19. 10. 2021 - 15:44
Aleksandra je žena najjačeg čovjeka na svijetu, a njene fotke...
907
Shares
Aleksandra je žena najjačeg čovjeka na svijetu, a njene fotke naprosto mame uzdahe muškaraca

ALEXANDRA HALL

Aleksandra je žena najjačeg čovjeka na svijetu, a njene fotke naprosto mame uzdahe muškaraca

19. 10. 2021 - 15:44
0
Shares

Polsednjih nekoliko dana, britanski strongmen Edi Hol se i te kako nalazi u centru pažnje medija! Nakon što je tokom treninga umalo nokautirao bodibildera, Hol je nedavno toliko jako "zapucao" mašinu za udaranje da je istu pokvario! To možete pogledati OVDJE.

U međuvremenu mediji pišu i o njegovoj atraktivnoj ženi Aleksandri s kojom Hol, svojevremeno izabran kao najjači čovjek svijeta, ima dvoje djece i za koju kaže da mu je "apsolutno sve" u životu.

Osim što brine o Holu, Aleksandra se bavi i biznisom i vlasnica je jedne brijačnice u Velikoj Britaniji, kao i stiduja za tetovaže. Takođe, ima veliki uticaj i na društvenim mrežama s obzirom na to da je prati preko 82.000 ljudi.

Kao i njen suprug, tako i sama Aleksandra dosta vremena provodi vježbajući i zbog toga ima atraktivno tijelo. Na sebi ima nekoliko tetovaža zbog kojih je još izazovnija, plavuša je i ima 33 godine. S Edijem je u vezi od 2012. godine, a vrijedi pomenuti da im je sin zajednički - dok je kćerka iz Holove ranije veze.

Mediji u Britaniji pišu da je par, kao i svaki drugi, imao određene razmirice i da je Aleksandra na mjesec dana otišla iz kuće, ali se u međuvremenu vratila u Holov zagrljaj.

.

.

.

 

Učitaj još novosti