19. 10. 2021 - 16:10
BOMBA IZ KATALONIJE: Haaland je preskup, ali Barca dovodi...
907
Shares
BOMBA IZ KATALONIJE: Haaland je preskup, ali Barca dovodi jednog od najubojitijih napadača današnjice u januaru!

DUŠAN VLAHOVIĆ JE META

BOMBA IZ KATALONIJE: Haaland je preskup, ali Barca dovodi jednog od najubojitijih napadača današnjice u januaru!

19. 10. 2021 - 16:10
0
Shares

Srbijanski napadač Dušan Vlahović nalazi se u žiži fudbalske javnosti, pošto oko njega ''lome koplja'' najbolji klubovi Evrope.

Napadač Fiorentine nalazi se u sjajnoj formi, što je potvrdio i u dresu reprezentacije gdje je u novembarskom ciklusu kvalifikacija za Mundijal u Kataru postigao tri pogotka za Orlove.

Nakon toga samo se inteziviralo raspitivanje za njegove usluge, od strane brojnih moćnih klubova, a posljednje vrijeme se govorilo o interesovanju Juventusa, PSG-a, Real Madrida, pa i Newcastlea koji je nedavno dobio bogatog vlasnika.

Prema posljednjim informacijama, u red je stala i slavna Barcelona, koja bi da ga što moguće prije dovede na NOu camp. 

Kako piše španski novinar Gerard Romero, prvi pick Katalonaca je napadač Borussije iz Dortmunda Erling Haaland, ali dobre partije Dušana Vlahovića su u posljednje vreme skrenule njihov pogled ka Toskani.

Nekadašnji napadač Partizana je svakako finansijski prihvatljivije rješenje za Barcu, pošto je Haalandova tržišna cijena veća od 100 miliona eura, a Katalonci trenutno baš i ne mogu toliku sumu da izdvoje na transfere.

Vlahović stoga djeluje kao logičniji izbor, a želja slavnog kluba je da ga angažuje možda već i ove zime. To svakako neće biti lako, iako je talentovani napadač nedavno odbio produženje ugovora sa Fiorentinom, koji mu ističe na ljeto 2023. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Predsednik Viole je nakon napadačevog odbijanja da produži saradnju sa klubom, zaprijetio da bi Vlahović mogao da ostane do kraja ugovora u Firenci, makar na kraju otišao i bez obeštećenja.

Učitaj još novosti