15. 10. 2021 - 20:05
Pao potpis (a s njim i rekord) koji je dugo iščekivan:...
907
Shares
Pao potpis (a s njim i rekord) koji je dugo iščekivan:

Transfer groznica

Pao potpis (a s njim i rekord) koji je dugo iščekivan: "Barcelona je najveći klub na svijetu, riješit ćemo probleme"

15. 10. 2021 - 20:05
0
Shares

U petak je 18-godišnji Pedri, najveća nada Barcelone, službeno potpisao novi ugovor koji ga za Barcelonu vezuje do 2026. godine.

Tim povodom je ovaj mladi nogometaš izjavio kako se nada da će u Barceloni ostati "mnogo duže od te 2026." te uz to naglasio.

"Zahvaljujem se svima u klubu. Jako sam sretan iako se klub ne nalazi u lijepom razdoblju. No, mi smo najveći na svijetu, prolazimo kroz teške trenutke, ali riješit ćemo sve to na najbolji način", poručio je Pedri.

Prije samog potpisivanja ugovora svi španjolski mediji su pisali kako je izlazna klauzula u slučaju Pedrija čak milijardu eura. Nikad dosad jedan nogometaš Barcelone, pa tako ni Lionel Messi u vrijeme dok je potpisivao astronomske ugovore, nije imao ovakvu izlaznu klauzulu.

Inače, podsjetimo kako je u Barcelonu Pedri došao prije nešto više od godinu dana iz Las Palmasa u transferu vrijednom tek pet milijuna eura.

"Važnija je Barcelona i njeni planovi od moje klauzule", kratko je na tu temu rekao Pedri koji je u debitantskoj sezoni imao 53 nastupa, više nego bilo koji drugi igrač Barcelone, a pomogao je momčadi u osvajanju Kupa kralja.

Također, Pedri je bio dio španjolske reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na nedavnim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Učitaj još novosti