13. 10. 2021 - 17:05
BUM! NJUKASL SPREMIO 250 MILIONA EURA ZA POJAČANJA: Saudijci...
907
Shares
BUM! NJUKASL SPREMIO 250 MILIONA EURA ZA POJAČANJA: Saudijci odriješili kesu - hoće igrače Barse, PSŽ-a, Junajteda...

BUM! NJUKASL SPREMIO 250 MILIONA EURA ZA POJAČANJA: Saudijci odriješili kesu - hoće igrače Barse, PSŽ-a, Junajteda...

13. 10. 2021 - 17:05
0
Shares

Njukasl junajted je otišao u ruke bogatog konzorcijuma iz Saudijske Arabije, nezvanično samog kontroverznog princa ove zemlje Mohameda bin Salmana, a to znači da će u budućnosti pokušati da se takmiče sa najmoćnijim klubovima svijeta, prije svega tako što će ulagati ogroman novac u pojačanja.

Već se sprema otkaz Stivu Brusu, govori se da bi Antonio Konte ili Zinedin Zidan mogli da budu na čelu projekta, a sada se polako pojavljuje i spisak igrača koje bi mogli da dovedu.

screenshot-1

"Svrake" bi navodno već ove zime mogle da dovedu pojačanja vrijedna čak 250 miliona eura, a sve pošto prethodnih godina vlasnik Majk Ešli nije mnogo ulagao u novajlije, tako da ne moraju previše da brinu oko finansijskog fer-pleja, ali ne mogu da računaju baš na neograničen budžet.

Prvo se pojavila informacija da će "loviti" velike zvijezde kojima ističe ugovor na ljeto, tako da su Garet Bejl i Kejlor Navas u fokusu, ali nisu samo oni interesantni Njukaslu.

Njukasl je već krenuo na Filipea Kutinja iz Barselone, koga na "Nou Kampu" prodaju i za sitniš kako bi se riješili njegove astronomske plate i bonusa koji idu uz to, a ukoliko bi uspuo da povrati formu koju je imao dok je igrao za Liverpul - bogati Saudijci bi sigurno "trljali ruke".

Spominje se i Mauro Ikardi iz Pari Sen Žermena, mada se Argentincu i njegovoj supruzi/menadžerki Vandi Nari ne ide iz prestonice Francuske, ali vidjećemo da li će moći da odoli kada mu na salveti napišu veliku platu.

Navodno će Njukasl "očerupati" i Mančester junajted, pa bi voljeli njihove nezadovoljne igrače kao što su Edinson Kavani, Doni van de Bek, Džesi Lingard, Antoni Marsijal i Erik Baji, dok je i čuveni Rio Ferdinand imao tri predloga za novog vlasnika kluba sa "Sent Džejmsis parka".

Savetovao je da dovedu i engleske fudbalere, pa su njegov izbor: Diklan Rajs iz Vest Hema, Konor Galager iz Čelsija i daleko najkvalitetniji Rahim Sterling iz Mančester sitija.

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti