13. 10. 2021 - 16:57
TV voditelj zalijepio Donnarummi grb Milana na ruku, evo šta...
907
Shares
TV voditelj zalijepio Donnarummi grb Milana na ruku, evo šta je golman obećao

TV voditelj zalijepio Donnarummi grb Milana na ruku, evo šta je golman obećao

13. 10. 2021 - 16:57
0
Shares

Nakon kontroverznog odlaska iz Milana, Gianluigi Donnarumma je na meti navijača ovog slavnog kluba, no obećao je da će uraditi trajnu tetovažu s grbom Rossonera.

Mnogo toga dogodilo se u posljednjih pola godine vezano za Gianluigija Donnarummu. Jedan od najboljih golmana svijeta preko svog menadžera Mina Raiole tražio je da napusti klub, a na kraju je završio u Paris Saint Germainu.

Iako je Milan svom produktu pružio šansu da brani sa 16 godina, što je rijetko zabilježen slučaj, posebno za golmana, Donnarumma je odlučio prihvatiti bogatu ponudu Parižana i klub napustiti besplatno. Navijači mu to nisu oprostili.

Tako je italijanski golman žestoko izviždan na San Siru u dresu reprezentacije, pa je zbog toga zaplakao na poluvremenu utakmice protiv Španije. Ipak, i dalje tvrdi da voli klub.

screenshot-11
Gostujući u TV šouu Le Iene, Donnarumma je od voditelja dobio privremenu tetovažu grba Milana koja je nalijepljena na ruku golmana.
Nakon toga, voditelj je upitao Donnarummu da li će uraditi trajnu tetovažu grba Milana, nakon čega je razmišljao neko vrijeme, ali i odgovorio potvrdno.

"Zauvijek ću voljeti Milan i uvijek ću imati srce jednog Rossonera. Normalno je da me zvižduci uznemire, ja sam tu odrastao i uvijek ću biti navijač Milana. Osam godina se ne može lako zaboraviti", dodao je mladi golman u izjavi za Le Iene.

 

Učitaj još novosti