12. 10. 2021 - 14:27
ČETIRI UTAKMICE OD STOTKE ZA ARGENITU GA DIJELE: Šest godina...
907
Shares
ČETIRI UTAKMICE OD STOTKE ZA ARGENITU GA DIJELE: Šest godina je bio u Unitedu, a sada dolazi u Veneziju

Transfer groznica

ČETIRI UTAKMICE OD STOTKE ZA ARGENITU GA DIJELE: Šest godina je bio u Unitedu, a sada dolazi u Veneziju

12. 10. 2021 - 14:27
0
Shares

Veneza se bori sasvim pristojno i svima je jasno kako neće baš biti 'kanta za napucavanje' u elitnom razredu talijanskog nogometa.

Vjerovali su mnogi da će u konačnici u Veneziju sletjeti i Atomski mrav Sebastian Giovinco koji je bio na korak od povratka u Serie A, ali se na kraju ipak ispostavilo da će on karijeru nastaviti daleko od rodne zemlje. Iako još uvijek nije ništa službeno, najizgledniji je njegov povratak u SAD, ali jednako tako neki natpisi govore da bi se mogao vratiti na Bliski istok. Izgleda da su dvije najizglednije europske opcije, PAOK i Venezija, tako ipak na kraju propali…

Venezija u svojim redovima ima nekoliko jako zanimljivih igrača. Prije svega, tu je Velšanin Ethan Ampadu, ali on je na posudbi iz Chelseaja. Ista priča vrijedi i za Mattiju Caldaru koji je u klub stigao iz Milana, dok se najveći 'boom' očekuje od Amerikanca talijanskog podrijetla Gianluce Busija, francuskog napadača Thomasa Henryja te Davida Okerekea kojeg je put umalo odveo na Kvarner i Rijeku, ali je sad ipak u Veneziji kao posuđeni igrač Club Bruggea.

No, najveće probleme Venezija ima među vratnicama. Naime, Luca Lazzerini je ozlijeđen, Bruno Bertinato suspendiran pa tako za 'jedinicu' konkuriraju samo 36-godišnji Finac Niki Maenpaa i 18-godišnji Filippo Neri. Dakle, situacija nije dobra…

Uprava je tako morala reagirati sad i odmah, a konačnim ishodom najzadovoljniji bi mogao biti trener Paolo Zanetti. Naime, dugogodišnji prvi vratar Argentine i rezerva Davida De Geae u Manchester Unitedu, Segio Romero, službeno je potvrđen kao novi vratar Venezije.

Poznati novinar Fabrizio Romano javlja da je Romera htjela dovesti i Spezija, ali Venezija je u konačnici ipak bila brža i odlučnija.

Romero je na golu Argentine skupio 96 nastupa, dok je kao rezerva Uniteda skupio 64 nastupa.

 

Učitaj još novosti