12. 10. 2021 - 11:02
Ferdinand nabrojao Saudijcima igrače koje bi trebali dovesti u...
907
Shares
Ferdinand nabrojao Saudijcima igrače koje bi trebali dovesti u Newcastle

Transfer groznica

Ferdinand nabrojao Saudijcima igrače koje bi trebali dovesti u Newcastle

12. 10. 2021 - 11:02
0
Shares

Newcastle je tako postao klub s najbogatijim vlasnikom na svijetu, ali zbog pravila financijskog fair-playa ne može preko noći dovesti najbolje igrače. Ipak, u sljedećem prijelaznom roku imat će dovoljno novca za dovođenje nogometaša s kojima klub može izboriti opstanak u ligi. Salman u siječanjskom prijelaznom roku može potrošiti oko 230 milijuna eura jer se bivši vlasnik Mike Ashley pobrinuo da Newcastle u prethodne tri godine posluje u plusu oko 30 milijuna eura uz još 50 milijuna eura ulaganja u omladinske kategorije i trening-centar.

"Ja bih pokušao dovesti nekoliko igrača za koje smatram da su lako dostupni", savjetuje Saudijce legendarni nogometaš Rio Ferdinand.

"Tražio bih igrače poput Raheema Sterlinga. Ne igra redovno u Cityju i popričao bih s njim. Išao bih i po Declana Ricea. Oni bi bili prvi na mojoj listi. Zatim bih krenuo i po Jessea Lingarda. Djeluje nerealno sve dok ne pitaš ljude žele li doći u klub."

Newcastle se povezuje i s velikim zvijezdama poput Kyliana Mbappea.

"Igrači poput Kyliana Mbappea su samo san. Ja bih se okrenuo igračima koji ne igraju previše u Unitedu, Cityju, Chelseaju. Također, probao bih dovesti mlade engleske igrače poput Maxa Aaronsa i Conora Gallaghera. Eto im još dva imena. Newcastle je engleski klub. Tu želim vidjeti mlade engleske igrače", poručio je Ferdinand.

Učitaj još novosti