29. 09. 2021 - 11:48
Messi nakon prvog gola za PSG progovorio o odnosu s Neymarom i...
907
Shares
Messi nakon prvog gola za PSG progovorio o odnosu s Neymarom i Mbappeom

Messi nakon prvog gola za PSG progovorio o odnosu s Neymarom i Mbappeom

29. 09. 2021 - 11:48
0
Shares

Messi je postigao prvi gol za PSG. I to u pravom trenutku.

U četvrtoj utakmici za novi klub, za pobjedu protiv Manchester Cityja (2:0), aktualnog prvaka Engleske i viceprvaka Europe u drugom kolu Lige prvaka.

screenshot-29

"Jako sam sretan zbog rezultata, ali i zbog sebe samog. Ovo je bila iznimno važna utakmica za nas, pogotovo nakon remija protiv Bruggea u prvoj utakmici. Bilo je divno proslaviti gol s našim navijačima. Tako sam ga želio postići baš sada, i to iz više razloga: već sam nekoliko utakmica nastupio za PSG bez gola, igrali smo pred našim navijačima, i to protiv jakog suparnika, jednog od favorita za osvajanje europskog naslova", komentirao je Messi nakon pobjedonosnog gola u važnoj utakmici.

Zabio ga je u 74. minuti snažnim šutom s ruba kaznenog prostora nakon što ga je Mbappe poslužio petom. Messi je tako postao tek drugi igrač u povijesti Lige prvaka, nakon Karima Benzeme, koji je zabio gol 17 sezona zaredom.

"Moj gol? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio povratnu i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako."

Messi je otkrio i ono što najviše zanima javnost, kako se slaže s ostale dvije napadačke superzvijezde PSG-a: 

"Moja suradnja s Neymarom i Mbappeom se pomalo popravlja. Počeli smo se upoznavati i igrati zajedno. Uvjeren sam da ćemo se popraviti."

Učitaj još novosti