29. 09. 2021 - 12:23
DJEČAK (15) ZALUDIO CIJELI SVIJET - KAKAV JE OVO MAJSTOR...
907
Shares
DJEČAK (15) ZALUDIO CIJELI SVIJET - KAKAV JE OVO MAJSTOR FUDBALA: Čudo od djeteta dribla petoricu odjednom i puca kao Ronaldo, dobio poziv od Juventusa i Mančestera (VIDEO)

DJEČAK (15) ZALUDIO CIJELI SVIJET - KAKAV JE OVO MAJSTOR FUDBALA: Čudo od djeteta dribla petoricu odjednom i puca kao Ronaldo, dobio poziv od Juventusa i Mančestera (VIDEO)

29. 09. 2021 - 12:23
0
Shares

Mladi fudbaler postigao veoma važan pogodak za svoj tim, ali tek nakon što je ''uništio'' kompletnu odbranu.

Ovo je možda i najbolji gol koji ćete videti u tekućoj sezoni. Dolazi nam iz Gane, a u seniorskoj konkurenciji postigao ga je dečak od 15 godina! Mladi Mizak Asante poigrava se sa protivnicima u njihovom kaznenom prostoru pre nego što je zatresao mrežu.

screenshot-15

Driblao ih je dok je bio leđima okrneut golu, ali i kada se okrenuo lice, a na kraju je ''zalomio i golmana protivničkog tima.

Sve se doigravalo na utakmici njegovog ''Golden Kicks FC'' protiv velikog rivala, ''Mobile Phone People FC'', pa je ovaj pogodak bio još značajniji. Njegovim postizanjem Mizak Asante je potvrdio da je jedan od najvećih talenata afričkog fudbala.

Momak rođen u junu 2006. godine igra u veznom redu, ali kao ofanzivni fudbaler i odlikuje ga neverovatna kontrola lopte. Sjajan je tehničar, a podjednako je uspešan kada treba sam da završava napade ili da uposli saigrače.

Pogledajte njegovu magiju:

Mladi fudbaler predriblao gotovo ceo protivnički tim, računajući i golmana.

Ovaj gol doneo je izjednačenje Mizakovom timu, a oni su kasnije uspeli i da preokrenu situaciju na meču. Kroz ovaj susret su, nakon boljeg izvođenja penala, stigli do plasmana u drugi rang takmičenja u Gani. Mladi Mizak Asanti postigao je pet golova na šest mečeva u kvalifikacijama za drugu ligu.

Zato i ne čudi što su u Gani već dobili pozive velikih evropskih klubova. Kažu da su ih zvali Mančester siti, Mančester junajted, Juventus i Gent.

Izvor_Mondo

Učitaj još novosti