29. 09. 2021 - 11:21
Gazda ušao svlačionicu i prišao Messiju, Neymaru i Mbappeu:...
907
Shares
Gazda ušao svlačionicu i prišao Messiju, Neymaru i Mbappeu: Objavljen video i svi su u nevjerici, evo šta je rekao Messiju

Gazda ušao svlačionicu i prišao Messiju, Neymaru i Mbappeu: Objavljen video i svi su u nevjerici, evo šta je rekao Messiju

29. 09. 2021 - 11:21
0
Shares

PSG je u drugom kolu Lige prvaka srušio Manchester City sa 2:0. Svoj prvijenac u dresu pariških Svetaca postigao je i Lionel Messi. 

Messi je u 74. minuti utakmice postigao zaista prelijep gol sa ivice kaznenog prostora nakon što mu je povratnu loptu odigrao Kylian Mbappe.

Uslijedila je erupcija oduševljenja, a sjajni Argentinac je u tom trenutku vjerovatno bio najsretniji na Parku prinčeva jer mu je konačno pao kamen sa srca.

screenshot-28

"Želio sam postići gol, već sam odigrao nekoliko utakmica, to je bila moja druga utakmica na Parku prinčeva, navikavam se na ekipu, na prijatelje, znao sam da je danas važan dan", rekao je Argentinac poslije meča.

Oduševljen zbog velike pobjede bio je i klupski gazda Nasser Al-Khelaifi koji je poslije utakmice ušao u svlačionicu kako bi čestitao igračima.

Kamere su zabilježile taj trenutak, a navijačima nije promaklo način na koji su reagovale tri najveće zvijezde Messi, Mbappe i Neymar.

Naime, Al-Khelafi se prvo pozdravio sa Neymarom i Mbappeom koji su prilikom pozdrava ostali da sjede na klupi, dok je Messi ustao i zagrlio katarskog šeika.

Al-Khelafi je tom prilikom Messiju rekao: "Jedan gol sada i završeno je", te ostaje nejasno šta je pod tim mislio predsjednik PSG-a.

Prema analizi francuskih medija prvijenac za Messija bi mogao značiti da se treba stati u kraj svim pričama koje su kružile proteklih dana pogotovo nakon izmjene protiv Lyona.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti