12. 09. 2021 - 12:50
Turski glumac ostavio popularnu Dilettu zbog deset godina...
907
Shares
Turski glumac ostavio popularnu Dilettu zbog deset godina starije od sebe

Turski glumac ostavio popularnu Dilettu zbog deset godina starije od sebe

12. 09. 2021 - 12:50
0
Shares

 

Popularni turski glumac Can Yaman primio je važnu nagradu na filmskom festivalu u Veneciji, ali tamo je bio bez prisustva i podrške svoje očigledno bivše djevojke, popularne italijanske sportske novinarke Dilette Leotte.

Dilettin život izgleda kao prava sapunica i samo joj je u svemu nedostajao još turski glumac. Ona i Can bili su zajedno mjesecima, navodno se spremalo i vjenčanje, pa ju je upoznao sa svojom porodicom u Istanbulu.

Ipak, čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj i već neko vrijeme nema zajedničkih objava, a Can je navodno pronašao novu djevojku.

Posljednji put zajednički su selfie podijelili 12. jula povodom pobjede italijanske reprezentacije na Evropskom prvenstvu. Od tada ih više nisu vidjeli zajedno ni na jednom službenom događaju niti na društvenim mrežama.

 

Najseksi sportska novinarka u Italiji nije potvrdila da je njenoj vezi sa turskom zvijezdom došao kraj, ali glasine su sve veće.

Neki mediji navode da je Dilettu Can ostavio zbog bivše Miss Izraela Moram Atias, koja ima 40 godina i 10 godina je starija od turskog glumca, odnosno devet od Dilette.

"Proslavila" se prije mnogo godina nakon što je navodno spavala sa rumunskom zvijezdom i proslavljenim napadačem Adrianom Mutom.

 

Učitaj još novosti