12. 09. 2021 - 13:52
Veliki Aleks Ferguson konačno OTKRIO DETALJE: Imao sam ulogu...
907
Shares
Veliki Aleks Ferguson konačno OTKRIO DETALJE: Imao sam ulogu da ga vratim, NIJE SLUČAJNO DA...

Veliki Aleks Ferguson konačno OTKRIO DETALJE: Imao sam ulogu da ga vratim, NIJE SLUČAJNO DA...

12. 09. 2021 - 13:52
0
Shares

Legendarna ličnost i nekadašnji trener Mančester Junajteda, Aleks Ferguson, sada je i zvanično priznao da je imao veoma važnu ulogu u povratku Kristijana Ronalda na "Old Traford".

Znao je i sam Ferguson da je povratak momka kojeg je upravo on doveo u redove "crvenih đavola" velika stvar.

Tokom jučerašnjeg dana kada je Ronaldo ponovo debitovao u crvenom dresu i postigao dva gola, Ferguson je dao izjavu prije tog meča.

"Uzbuđen sam kao i svi, dan prije meča je bilo takvo iščekivanje, i jutros kad smo se probudili. Govorim u ime svih navijača, ovo je veliki dan za Mančester junajted", kaže Ferguson.

Nije želio da ističe sebe, ali je priznao da je imao ulogu u vraćanju Ronalda u Junajted.

"Mnogo ljudi je bilo uključeno i ja sam tome doprinio znajući da je Kristijano stvarno želio da se vrati i to je bilo važno. Sve je dobro odrađeno. Ne bih rekao da sam emotivan, ali za mene je uzbuđenje i ujedno olakšanje što je tako, jer ne bih mogao da ga zamislim kako igra za Mančester siti, mislim da to niko ne bi mogao", prilično iskreno rekao je veliki Fergi i dodao:

"Otuda smo preduzeli korake da se pobrinemo da se vrati ovdje i klub je sve to dobro pratio. Razgovarao sam sa Glejzerovima i sve je urađeno. Mislim da će on imati uticaja posebno na mlade igrače, ima iskustvo da se nosi sa cijelom situacijom", zaključio je Ferguson.

Učitaj još novosti