31. 08. 2021 - 23:57
ŠTA SE DOGAĐA SA SAULOM I GRIEZMANNOM? Ponoć je prošla,...
907
Shares
ŠTA SE DOGAĐA SA SAULOM I GRIEZMANNOM? Ponoć je prošla, potvrde nema: Da li će uopće doći do transfera

ŠPANIJA

ŠTA SE DOGAĐA SA SAULOM I GRIEZMANNOM? Ponoć je prošla, potvrde nema: Da li će uopće doći do transfera

Sport.ba
31. 08. 2021 - 23:57
0
Shares

Fudbaler Atletiko Madrida Saul Njigez provešće ostatak sezone na pozajmici u Čelsiju, a španski šampion će na ime obeštećenja dobiti pet miliona eura, javlja Fabricio Romano.

Pisali smo ranije tokom dana da su pregovori dva kluba u završnoj fazi i da postoji ogromna vjerovatnoća da Atletiko popusti i tako je i bilo.

Španski krilni fudbaler je prethodno postigao lične uslove sa Čelsijem. Za njega su se tokom leta interesovali Liverpul i Barselona, ali je Čelsi iz prikrajka dočekao šansu i doveo vrijedno pojačanje za nastavak sezone.

Španski reprezentativac će tako napustiti Madrid poslije više od devet godina, a do sada je menjao sredinu samo u sezoni 2013/2014. kada je bio na pozajmici u Rajo Valjekanu.

Ugledni francuski dnevnik L'equipe tvrdi da je postigntu dogovor i kako je Griezmann novi - stari igrač Atletica.

Nakon što se Cristiano Ronaldo vratio na Old Trafford, Romelu Lukaku u Chelsea, izgleda da se u finišu prijelaznog roka sprema još jedan spektakularan povratak.

Griezmann se nije baš proslavio u Barceloni, odigrao je 74 utakmice i postigao 22 pogotka.

Međutim, zvanične potvrde ova dva velika transfera i dalje nema iako je prošla ponoć. Izgleda da su papiri problem! Saul ne može tek tako u Čelsi na pozajmicu sa pravom otkupa, zato je i stopiran Grizman! Vrijeme je isteklo, ali savezi mogu izaći u susret klubovima i jedan sat nakon ponoći. Ludnica nas očekuje... 

 

Učitaj još novosti