30. 08. 2021 - 23:11
DA LI ĆE SE I DOGODITI Transferi koje željno očekujemo u...
907
Shares
DA LI ĆE SE I DOGODITI Transferi koje željno očekujemo u posljednjim satima prijelaznog roka

LUDNICA NA TRANSFER PIJACI

DA LI ĆE SE I DOGODITI Transferi koje željno očekujemo u posljednjim satima prijelaznog roka

Germanijak
30. 08. 2021 - 23:11
0
Shares

Prijelazni rok u većini europskih liga zaključit će se sutra u ponoć prema srednjoeuropskom vremenu. Ovaj prijelazni rok jedan je od najburnijih u povijesti, dogodili su se neki veliki transferi. Romelu Lukaku je prvaka Italije zamijenio prvakom Europe, Jack Grealish je za vrtoglavi iznos prešao u Manchester City, a onda su odjeknule dvije prve bombe - ona veća, nakon koje je Leo Messi Barcelonu zamijenio PSG-om i ona tek nešto manja, nakon koje je Cristiano Ronaldo za novu-staru destinaciju odabrao Manchester United.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još manje od 48 sati, a u toj posljednjoj etapi očekuje se još nekoliko velikih transfera. Hoće li do njih doći? Najlakše ćete saznati ako pratite Germanijak.hr, a mi vam sada donosimo popis pet najvećih transfera koji se očekuju u narednih 40-ak sati.

1. Kylan Mbappe prelazi u Real Madrid

Prema pisanju španjolskih i francuskih medija, Kylian Mbappe i Real Madrid dogovorili su se oko buduće suradnje. Francuzu ugovor s PSG-om ističe iduće ljeto. To znači da Mbappe može potpisati za Real na zimu kao slobodni igrač i na ljeto obući bijeli Realov dres. No, Madriđani ga žele već sada, ponudili su 180 milijuna eura PSG-u, Perez je rekao da je to zadnja ponuda, a Parižani i dalje šute. U ovom trenutku je izglednije da će Mbappe ipak ostati u Parizu. Vlasnici PSG-a su procijenili da im se više isplati zadržati Mbappea, imati igrački i marketinški jedan od najjačih napada svih vremena, a još uvijek postoji nada da će Mbappea nagovoriti na produženje ugovora do kraja 2021. godine....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Ipak, u večernjim satima stižu vijesti da će ostati u Parizu, a idućeg ljeta besplatno pojačati Real.

2. Jules Kounde prelazi u Chelsea

Prvak Europe već nekoliko mjeseci lovi Sevillu ne bi li u svoje redove doveo jednog od najperspektivnijih stopera svijeta Julesa Koundea. Chelseaju pojačanje u obrani treba nakon što su prodali Koundeovog sunarodnjaka Kurta Zoumu u West Ham. Posljednja ponuda koju je Chelsea poslao u Andaluziju iznosi 80 milijuna eura, no Marca tvrdi da je Sevilla istu glatko odbila. To znači da će Abramovič morati ili podebljati ček ili se okrenuti nekom drugom rješenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jules Kounde (@jkeey4)

3. Juventus dovodi napadača

Odlaskom Cristiana Ronalda u Manchester United Juventus je ostao bez igrača koji im garantira 20+ golova po sezoni. Koliko god da je Alvaro Morata dobar, ipak nije klasični gol igrač koji će trpati kao na traci. Posljednjih dana mnogo se napadača spominjalo u kontekstu Juventusa. Allegri bi najviše volio vidjeti Gabriela Jesusa, no od toga neće biti ništa, pogotovo jer Građani nisu uspjeli dovesti Harryja Kanea. Spominjali su se i Sergio Aguero, Moise Kean, Pierre Emerick Aubameyang i Mauro Icardi, no za sada nitko od njih nije blizu dolaska na sjever Italije.

Inače, delegacija Stare dame došla je u Pariz, te je moguće da ipak sjajni Icardi završi u Torinu.

4. Nikola Vlašić prelazi u West Ham

Nikola Vlašić već je nekoliko mjeseci u izlogu CSKA-a. Hrvatski reprezentativac ne taji da smatra kako je prerastao rusku ligu i da bi se volio okušati u nekoj od Liga petice. Prema pisanju The Guardiana, Nikola Vlašić je vrlo blizu prelaska u West Ham. Cijena bi trebala biti oko 30 milijuna eura, a ako Vlašić završi u Londonu, to će mu biti drugi dolazak u Englesku i jedan od najvećih transfera u povijesti hrvatskih igrača.

5. Mikkel Damsgaard na meti tri premierligaša

21-godišnji danski krilni napadač Mikkel Damsgaard odigrao je sjajan Euro, zabio je dva gola između ostalog i spektakularni slobodnjak Engleskoj u polufinalu, pritom je i asistirao u 4:0 demoliranju Walesa i jedan je od najtraženijih napadača ovog ljeta. Najbliži njegovom dovođenju je, pišu engleski i talijanski mediji, Liverpool, no za njegove usluge još se bore Leeds United i Aston Villa. Iz utrke je, navodno, odustao Tottenham. Kako god, izgledno je da će Danac Sampdoriju i talijansku Serie A zamijeniti Premier ligom.

Učitaj još novosti