16. 08. 2021 - 17:38
JESTE LI SPREMNI ZA PRAVI POTRES Mbappe zatražio transfer, OVO...
907
Shares
JESTE LI SPREMNI ZA PRAVI POTRES Mbappe zatražio transfer, OVO ĆE BITI JEDAN OD NAJVEĆIH PRELAZAKA IKADA

SILNO ŽELI U MADRID

JESTE LI SPREMNI ZA PRAVI POTRES Mbappe zatražio transfer, OVO ĆE BITI JEDAN OD NAJVEĆIH PRELAZAKA IKADA

16. 08. 2021 - 17:38
0
Shares

Sve je jasnije da Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) želi napustiti Pariz Sen Žermen i preći u Real Madrid, a kako navode španski mediji, francuska superzvijezda je zatražila sastanak sa čelnicima pariškog kluba.

Njemu naredne sezone ističe ugovor, pa bi kao slobodan igrač mogao francusku prijestonicu zamijeniti španskom. Navodno je već tražio od Parižana da mu dozvole pregovore sa Realom.

Španska "Marca" piše kako je narednih nekoliko dana ključno, te da je vrlo moguće da ćemo već od ove sezone vidjeti Mbapea u dresu kraljevskog kluba. Real Madrid nudi oko 120 miliona eura ,a španski list tvrdi da će u posljednjim danima prijelaznog roka kraljevski klub i zvanično poslati ponudu.

Podsjećamo, Mbape je u utakmici 2. kola francuske Lige 1 protiv Strazbura (4:2) bio izviždan od strane određenog dijela navijača PSG-a, a po dolasku Lionela Mesija (Messi) pojavila se vijest kako je Francuz nezadovoljan te da ne želi igrati sa Argentincem.

Zanimljivo da je Ander Erera (Herrera) jučer imao rođendan, a na zabavi se pojavilo 14 njegovih saigrača, između kojih i novopečeni igrači PSG-a Lionel Mesi, Serhio Ramos (Sergio), Ašraf Hakimi (Achraf), Džordžinijo Vajnladum (Georginio Wijnaldum), na zabavi je bio i Nejmar (Neymar), ali izostao je Mbape, što je bio povod stranim medijima koji su izostanak Francuza okarakterisali kao želju da napusti Pariz.

Učitaj još novosti