16. 08. 2021 - 17:09
PROBLEMI U RAJU Mbappe kao da nije dio PSG-a: Ova fotografija...
907
Shares
PROBLEMI U RAJU Mbappe kao da nije dio PSG-a: Ova fotografija to itekako pokazuje

FRANCUSKA

PROBLEMI U RAJU Mbappe kao da nije dio PSG-a: Ova fotografija to itekako pokazuje

16. 08. 2021 - 17:09
0
Shares

PSG je trijumfalno krenuo u novu sezonu, a mnogi očekuju da napadne i Ligu prvaka s obzirom kakva je sve pojačanja doveo.

Međutim, već neko vrijeme govori se o nezadovoljstvu jedne od najvećih zvijezda, Kyliana Mbappea. Već dugo se nagađa o njegovoj želji da pojača Real Madrid.

Francuski mediji tvrde da mladi napadač čini sve da do kraja prijelaznog roka pojača Kraljeve, a da li će do toga doći vidjećemo uskoro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Inače, Ander Herrera je nakon subotnje utakmice PSG-a protiv Strasbourga organizovao proslavu 32. rođendana.

Na fotografiji s partyja koju je objavio na Instagramu i ispod koje je napisao "Hvala vam, velika ekipo" nalazi se PSG-ov veznjak s nizom suigrača.

Sergio Rico, Wijnaldum, Achraf, Danilo, Bernat, Rafinha, Icardi, Verratti i Messi stoje, dok Sergio Ramos, Keylor Navas, Di Maria, Neymar i Paredes čuče.

Navijači PSG-a i novinari odmah su primijetili da među uzvanicima nema Kyliana Mbappea te ističu kako je to novi u nizu dokaza da on odlazi.

Vjerovatno najbolji mladi (22) nogometaš svijeta, koji je prije tri godine iz Monaca došao u PSG uz odštetu od 180 miliona eura, u posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produži ugovor koji mu završava idućeg ljeta te je cijelo vrijeme očijukao s Realom.

Govorio je da bi ostao u PSG-u ako bi se tamo formirala momčad za osvajanje Lige prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Predsjednik Al-Khelaifi mu je prilikom predstavljanja Lea Messija poručio da sada više nema izlika te da je klub napravio ono što je tražio.

Međutim, Mbappe još nije potpisao novi ugovor, a u borbu za njega se uključio i Liverpool.

Zato su navijači PSG-a izviždali mladu superzvijezdu na subotnjem predstavljanju nove momčadi. Šta će se dalje događati ostaje nam da nagađamo...

Učitaj još novosti