25. 07. 2021 - 22:49
GOTOVO JE, FRANCUSKI MEDIJI POTVRĐUJU Nevjerica na Bernabeu -...
907
Shares
GOTOVO JE, FRANCUSKI MEDIJI POTVRĐUJU Nevjerica na Bernabeu - ovo je odlazak koji će Real boljeti više od Ramosovog!

VARAN NA KORAK OD TEATRA SNOVA

GOTOVO JE, FRANCUSKI MEDIJI POTVRĐUJU Nevjerica na Bernabeu - ovo je odlazak koji će Real boljeti više od Ramosovog!

25. 07. 2021 - 22:49
0
Shares

Rafael Varan je na korak od odlaska iz Real Madrida i potpisa za Mančester Junajted.

Brojni francuski mediji prenijeli su iste informacije, koje je potvrdio i Fabricio Romano - Junajted i Real Madrid završavaju detalje oko Varanovog transfera.

Cifre nisu poznate, ali se znaju neke granice - Junajted ni u ludilu neće pristati da plati 60 miliona koliko traži Real, dok Madriđani neće pristati na prvu ponudu koja je iznosila 40 miliona eura. Očekuje se da dobitna formula bude određena suma između uz dodatne bonuse u budućnosti. 

Pouzdani izvori iz Francuske išu da su Real i Junajted danas pregovarali nekoliko sati, te da će ova nedjelja biti ključna i vjerovatno će se dogovoriti i ozvaničiti posao u narednim danima.

Varan se vratio sa pauze, pridružio se ekipi na pripremama, ali se njegov stav nije promijenio - želi nove izazove i spreman je da napusti Madrid poslije decenije.

Varan je ispisao zlatne stranice u istoriji Reala, njegov odlazak mogao bi još više da se osjeti nego Ramosov, jer je Francuz u najboljim godinama, gotovo nikada nije povrijeđen i sigurno je pred njim još makar pet godina na najvišem nivou.

Junajted će dobiti strašno i preko potrebno pojačanje, očekuje se da Varan i Megvajer budu novi udarni tandem i bedem ispred gola.

Učitaj još novosti