04. 07. 2021 - 15:37
LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI Real krenuo po zvijezdu koja nije...
907
Shares
LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI Real krenuo po zvijezdu koja nije zablistala na Old Traffordu, sjajni Hrvat nadomak Man Uniteda, Renato Sanches pred potpisom za Redse

BIĆE VELIKIH TRANSFERA

LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI Real krenuo po zvijezdu koja nije zablistala na Old Traffordu, sjajni Hrvat nadomak Man Uniteda, Renato Sanches pred potpisom za Redse

04. 07. 2021 - 15:37
0
Shares

Dočekali smo i jedan izuzetno uzbudljiv dan vikenda, barem što se tiče evropske fudbalske pijace.

REAL ŽELI POSUDITI PA KUPITI IGRAČA UNITEDA

Daily Star piše kako je Real Madrid zainteresiran za Donnyja van de Beeka.

Mladi Nizozemac nije se uspio nametnuti u prvoj sezoni u Manchester Unitedu koji ga je Ajaxu platio 45 milijuna eura i na Old Traffordu bi ga se rado riješili. U priču je uskočio Real koji bi Van de Beeka posudio do ljeta 2022. godine uz obvezu otkupa njegova ugovora.

Real bi posudbu platio nešto više od dva miliona eura. Van de Beeka je želio posuditi i Ajax, ali je United odbio njegovu ponudu jer se Nizozemci nisu željeli obvezati otkupom ugovora.

PODOLSKI SE VRAĆA KUĆI
Lukas Podolski je jako blizu povratak u Gornik Zabrze, poljski klub u kojem je i započeo karijeru. Ponude su mu poslali još Queretaro i Fortaleza te neki turski i katarski klubovi, javlja Fabrizio Romano. 

PJANIĆ I UMTITI MOGU IĆI
Mundo Deportivo javlja da je Barcelona odlučila da će Miralemu Pjaniću i Samuelu Umtitiju omogućiti da ovog ljeta napuste klub kako bi otišli negdje gdje će imati redovitu minutažu. 

UNITED ŽELI SJAJNOG HRVATA
Gazzetta dello Sport objavila je sinoć da Manchester United prati Marcela Brozovića. Engleski velikan vidi hrvatskog veznjaka kao potencijalnu zamjenu za Paula Pogbu. Pogba traži način da ode iz kluba, a talijanski medij piše da bi United Brozovića mogao dovesti za samo 30 miliona eura.

INTER ŽELI BREKALA
Josip Brekalo istaknut je kao jedna od glavnih želja milanskog Intera za prijelazni rok koji je u tijeku, objavio je danas talijanski Calciomercato.

WILLIAN PRED ODLASKOM
Engleski Mirror javlja da je Arsenal spreman riješiti se Williana nakon što se Brazilac nije dokazao u prvoj sezoni koju je proveo u klubu. Ostale su mu još dvije godine na ugovoru, ali ako dođe ponuda koja zadovoljava klub, Arsenal je spreman pustiti Williana da ide negdje gdje će redovito igrati.

RENATO SANCHES IDE U REDOVE NOVOG VELIKANA?!
Portugalski novinar Pedro Almeida piše da je jedan od najvećih engleskih klubova vrlo blizu kupovine velikog portugalskog talenta Renata Sanchesa iz Lillea. Više o tome saznajte OVDJE.

Učitaj još novosti