04. 07. 2021 - 14:03
VEĆ POZNATA NOVA DESTINACIJA Miralem Pjanić besplatno odlazi s...
907
Shares
VEĆ POZNATA NOVA DESTINACIJA Miralem Pjanić besplatno odlazi s Nou Campa, novi klub iznenadio baš sve

NIŠTA OD POVRATKA U JUVE

VEĆ POZNATA NOVA DESTINACIJA Miralem Pjanić besplatno odlazi s Nou Campa, novi klub iznenadio baš sve

04. 07. 2021 - 14:03
0
Shares

Miralem Pjanić je na izlaznim vratima Barce, pošto je u drugom planu kod trenera Ronalda Koemana, a kako stvari stoje, London bi mogao biti njegova naredna destinacija.

Inače, španski list "Mundo Deportivo" danas je naslovnicu posvetio Miralemu Pjaniću za kojeg tvrdi, da će zajedno sa Samuelom Umtitijem napustiti klub u transferu bez obeštećenja.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nakon razočaravajuće sezone u Barceloni ovog ljeta mogao bi da napusti Camp Nou i preseli se u Englesku.

31-godišnji vezni igrač je u junu 2020. iz Juventusa došao u katalonski klub u transferu vrijednom 60 miliona eura i potpisao ugovor do 2024, ali nije se proslavio i vrlo je moguće da je već završio epizodu u La Ligi.

Katalonski Sport objavio je da je za Pjanića interesovanje pokazao Tottenham, koji će sa klupe predvoditi Nuno Espirito Santo. Bosanskohercegovački nogometaš je prošle sezone odigrao 19 utakmica u prvenstvu Španjolske i nije se upisao u strijelce.

Iskusni veznjak rođen u Zvorniku profesionalnu karijeru počeo je u Metzu, a potom je igrao u Lyonu, Romi, Juventusu i Barceloni.

Učitaj još novosti