29. 06. 2021 - 10:03
NAJJAČI NA SVIJETU, A NE PODNOSE SE- EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA...
907
Shares
NAJJAČI NA SVIJETU, A NE PODNOSE SE- EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA IMA PREVIŠE ZVIJEZDA U SASTAVU: Mbape promašio penal, samo mu 1 igrač prišao

NAJJAČI NA SVIJETU, A NE PODNOSE SE- EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA IMA PREVIŠE ZVIJEZDA U SASTAVU: Mbape promašio penal, samo mu 1 igrač prišao

29. 06. 2021 - 10:03
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Previše zvijezda u reprezentaciji Francuske, pa nije šokantno što ima i klanova, svađa... Mbape je ostao usamljen nakon promašenog penala jer ga saigrači ne vole!

Svetski šampion Francuska eliminisan je sa Evropskog prvenstva već u osmini finala - i to na šokantan način. Gubili su od Švajcarske 1:0, pa brzo postigli tri pogotka, da bi to u završnici ispustili i otišlo se u produžetke, pa na penale...

Neko je morao da bude tragičar, a na kraju je to bio Kilijan Mbape, jedan od najboljih fudbalera svijeta, koji će željeti što prije da zaboravi ovaj turnir.

screenshot-14
Igrao je dobro, ali nije postigao nijedan gol, međutim ono što je posebno upadljivo je da je njegov odnos sa pojedinim igračima u reprezentaciji narušio atmosferu u timu, pa tako Francuzima nije pomoglo ni to što, bar na papiru, imaju najjači tim.

Kilijan Mbape se već dugo ponaša kao velika zvijezda u reprezentaciji, ne sviđa se mnogima što je pao pod uticaj Nejmara, pa je tako u veoma lošim odnosima sa Olivijeom Žiruom.

Pokušao je Dešan to da "gurne pod tepih", ali je isplivalo u prvi plan kada je bilo gusto. Dok je Mbape koračao ka "bijeloj tački" i spremao se da šutira odlučujući penal, njegov saigrač Žiru je okrenuo glavu i nije želeo da gleda.

Nije to bilo zato što je nervozan, nego jer između njih traju tenzije, Mbape je potpuno ignorisao Žirua na mečevima, pa je bilo sukoba na treninzima, ali nije jedini...

Kada je Mbape promašio penal, odnosno kada mu je Jan Zomer odbranio, ostao je sam utučen i zapravo mu je samo jedan fudbaler prišao da ga utješi. Ostali igrači Francuske okrenuli su se i otišli svojim putem, a napadač PSŽ-a je ostao sam.

Reporteri iz Bukurešta prenose da je jedino Luka Dinj, igrač Evertona, došao do Mbapea, pa to možda i najbolje pokazuje odnose unutar tima.

Previše zvijezda umije da bude opasno, a to bi mogao da kontroliše samo Zinedin Zidan.

Izvor:Mondo

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti