19. 06. 2021 - 09:16
Briljirao na terenu, ostao bez Eura, pa šokirao novim...
907
Shares
Briljirao na terenu, ostao bez Eura, pa šokirao novim izgledom, MOŽETE LI PREPOZNATI FUDBALERA?

Briljirao na terenu, ostao bez Eura, pa šokirao novim izgledom, MOŽETE LI PREPOZNATI FUDBALERA?

19. 06. 2021 - 09:16
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dok sve većina najvećih evropskih zvijezda takmiči na Evropskom prvenstvu, neku uživaju u odmoru i pune baterije za novu sezonu.

Theo Hernandez je prošle sezone bio među najboljim lijevim bekovima svijeta. Špartao je po lijevoj strani i među najzaslužnijim je zašto su Rossoneri opet u Ligi prvaka.

Međutim, i pored odlične sezone, možda i najbolje u životu, ostao je bez poziva Didiera Deschampsa. Na poziciju lijevog beka pozvani su Lucas Hernandez i Lucas Digne.

Hernandez uživa na odmoru na Ibizi i odlučio je šokira svoje fanove novim ekstravagantnim izgledom pa za mnoge izgleda neprepoznatljivo.

Odlučio se za populanu "mohawk" frizuru sa izbrijene obje strane te plave pletenice. Nije uspio da se suzdrži, a da svoju novu frizuru podijeli s milionima pratitelja.

fud
Inače, početkom mjeseca proširilia se vijest da je Hernandez raskinuo s djevojkom Zoe Cristofali. To je i ona sama potvrdila.

"Gotovo je s Theom. Ponovo sam sama. Imam mnogo prijatelja u svijetu fodbama, ali trenutno nisam u vezi", rekla je ova 26-godišnjakinja.

Međutim stvari su se ubrzo promijenile, pa su Cristofali i Hernandez proteklih dana objavili nekoliko zajedničkih fotografija na kojim se može vidjeti da ponovo uživaju zajedno.

f
Inače, 23-godišnjak je još kao dijete ostao bez oca koji je jednog dana jednostavno napustio njegovog brata i majku. O tome je pričao Lucas Hernandez.

"Nikad nisam razumio i neću razumjeti kako je moj otac mogao otići jednog dana, ostaviti mene, moju majku i brata. Biološki je moj otac, ali nikad ga neću tako gledati. Ne znam je li živ ili ne", ispričao je Lucas o ocu Jeanu Francoisu.
Theo i Lucas su bili saigrači u Atletico Madridu, putevi su im se razdvojili kada je Theo otišao u Real. Na ljeto 2019. godine i Lucas je napustio Madrid potpisavši ugovor s Bayernom.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti