18. 06. 2021 - 15:47
Ibrahimović GOLIŠAV UŽIVA NA JAHTI, a Šveđani na dan ključnog...
907
Shares
Ibrahimović GOLIŠAV UŽIVA NA JAHTI, a Šveđani na dan ključnog meča na EURO

Ibrahimović GOLIŠAV UŽIVA NA JAHTI, a Šveđani na dan ključnog meča na EURO "prizivaju" njegovu tehniku

18. 06. 2021 - 15:47
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Otkako je svijet bio razočaran činjenicom da zbog povrede neće gledati Zlatana Ibrahimovića na Evropskom prvenstvu, mnogi su zaboravili na tim Švedske.

Dok se reprezentacija sprema za ključan meč sa Slovačkom, pošto ukoliko žele da prođu dalje moraju da ostvare trijumf, njihov najboji igrač na koje ne mogu da računaju uživa na svojoj skupocjenoj jahti.

Pošto ima izvajano tijelo, nije se Ibrahimović libio ni da skine majicu i počasti slučajne prolaznike na obali sjajnim prizorom.

zl

Sa druge strane, svi Šveđani kao da su dobili malo soli na ranu što Ibra ne igra, pa su se baš na današnji dan svi dosjetili njegove čuvene majstorije.

Naravno, riječ je o famoznoj "štikli", udarcu petom koji je Zlatan redovono koristio kad god je imao priliku, a da doživljaj bude veći - postizao je i brojne golove baš na taj način.

To sigurno ne prija Šveđanima, koji danas biju veliku bitku za ostanak na EURO, pa će tako morati da svim snagama napadnu Slovačku i domognu se bodova, naročito što su u prošlom meču uspjeli da "odole" Španiji, a Poljska nije pobijedila, iako je jedna od favorita u grupi.

Vidjećemo šta nam još može donijeti ovo Evropsko prvenstvo, ali jedno je sigurno - nije isto bez Zlatana Ibrahimovića.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti