18. 06. 2021 - 15:42
De Bruyne: Neugodno mi je, ne osjećam lijevu stranu lica ni...
907
Shares
De Bruyne: Neugodno mi je, ne osjećam lijevu stranu lica ni kad idem zubaru

Još uvijek ništa

De Bruyne: Neugodno mi je, ne osjećam lijevu stranu lica ni kad idem zubaru

18. 06. 2021 - 15:42
0
Shares

Kevin de Bruyne (29) režirao je 2:1 preokret Belgije protiv Danske u drugom kolu Eura u Kopenhagenu. De Bruyne je jučer ušao u 46. minuti.

U 55. je namjestio gol Thorganu Hazardu za 1:1, a u 70. je lijepo pogodio za 2:1 svoje reprezentacije. Danska je prethodno vodila golom Youssoufa Poulsena iz druge minute.

De Bruyne se tek oporavio od ozljede koju je zadobio u finalu Lige prvaka 29. svibnja, u kojem je njegov Manchester City izgubio od Chelseaja 1:0.

De Bruyne je tada slomio jagodičnu kost i nos i odmah je bio podvrgnut operaciji. Oporavak je prošao uspješno i De Bruyne ponovno igra, međutim, osjeća posljedice.

"Još uvijek ne osjećam ništa s lijeve strane lica. Ne osjećam ni kada idem zubaru. Moj živac je baš jako pogođen i u lošem je stanju, što bi moglo potrajati i do šest mjeseci. Nije ugodan osjećaj, ali najvažnije je da mogu igrati."

Nakon što je zabio odlučujući pogodak, De Bruyne je odlučio da ga ne proslavi kako bi odao počast danskom reprezentativcu Christianu Eriksenu koji je u prvom kolu protiv Finske doživio srčani udar.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti