18. 06. 2021 - 15:03
SIMPATIČNA SCENA SA TRIBINA: Njemačka je izgubila od Francuske...
907
Shares
SIMPATIČNA SCENA SA TRIBINA: Njemačka je izgubila od Francuske zbog Hummelsovog autogola. Njegov sin je slavio

"Premlad je da bi znao"

SIMPATIČNA SCENA SA TRIBINA: Njemačka je izgubila od Francuske zbog Hummelsovog autogola. Njegov sin je slavio

18. 06. 2021 - 15:03
0
Shares

Njemačka je u prvom kolu grupne faze Europskog prvenstva izgubila od svjetskog prvaka Francuske s 1:0. Tragičar utakmice bio je Mats Hummels koji je zabio autogol.

U razgovoru za njemačke medije Hummels je prepričao kako je gol doživio njegov trogodišnji sin Ludwig. "On je slavio pogodak i skakao", rekao je njemački stoper, pa objasnio: "Premlad je da shvati neke stvari. On misli da je lopta u mreži uvijek dobra stvar pa je bio sretan kad sam ju ja tamo poslao. Morat ću ga naučiti u budućnosti da to nije uvijek slučaj."

Dio javnosti napao je stopera Borussije Dortmund, ali u njegovu obranu stao je Joachim Low. "Bila je to utakmica iznimnog intenziteta. Bili smo ravnopravni i borili smo se do kraja. Jedan autogol je odlučio utakmicu. Ne možemo kriviti Matsa. To je bila nesreća. Znali smo da su Francuzi odlični u kontranapadima. Nismo mogli sve zaustaviti. No ne mogu ništa zamjeriti igračima koji su se borili i ostavili sve na terenu. Nedostajalo nam je prodornosti u zadnjoj trećini. Izgubili smo i svi su razočarani, ali još uvijek su pred nama dvije utakmice u kojima sve možemo ispraviti", rekao je njemački izbornik nakon susreta.

Njemačka sutra od 18 sati igra protiv Portugala.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti