17. 06. 2021 - 19:10
"NIKADA TE NEĆU ZABORAVITI!" Najemotivnija objava Luke Jovića...
907
Shares

OPROSTIO SE OD RAMOSA

"NIKADA TE NEĆU ZABORAVITI!" Najemotivnija objava Luke Jovića ovog ljeta!

17. 06. 2021 - 19:10
0
Shares

Luka Jović je riješio da se oglasi poslije događaja koji je, ne samo njega, prilično uzburkao fudbalske strasti.

Legendarni kapiten Reala Serhio Ramos objavio je da napušta "kraljevski klub", i tom prilikom se rasplakao.

Čuveni defanzivac, koji je 16 sezona bio u prvom timu trofejnog kluba, istakao je da je bio iznenađen kada je uprava povukla ponudu da se saradnja produži za godinu dana, a objavila javnosti da "sporazum nije postignut".

I, kada je Luka Jović, koji se vratio u Real poslije šestomjesečne pozajmice bivšem klubu, Ajntrahtu iz Frankfurta, video obraćanje kapitena koji ga je srdačno primio u taboru "kraljevića", nije mogao to da "prešuti".

Ne poslije onih Ramosovih suza, ali i odgovora na pitanje da li ide u Barselonu "Ma, kakvi! Nikada me tamo nećete vidjeti!"

Golgeter rođen u Bijeljini je odlučio da se od Serhija Ramosa oprosti (i) na Instagramu:

"Jedan od najboljih igrača koje sam ikada upoznao. Bilo je zadovoljstvo biti u istom timu s tobom. Legenda Real Madrida, evropskog i svjetskog fudbala. Bio si mi velika podrška na terenu i van njega, i nikada to neću zaboraviti. Hvala ti još jednom i sretno u narednoj etapi života i karijere!", poručio je Jović uz fotogorafiju na kojoj je s Ramosom, koju je lajkalo preko 180.000 osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Podsjetimo, 35-godišnji Serhio Ramos je čak 180 puta igrao za reprezentaciju Španije, ali ovoga puta nije uvršten na spisak igrača za EURO 2020, pa je "crvena furija" na prvenstvu Evrope prvi put od 2005. godine od ovog defanzivca koji joj je pomogao da jednom bude prvak svijeta (2010.), a dvaput kontinentalni šampion (2008. i 2012.).

Učitaj još novosti