10. 06. 2021 - 21:04
SJEĆATE LI RADNIKA KOJEM JE AGUERO POKLONIO skupocjeni...
907
Shares
SJEĆATE LI RADNIKA KOJEM JE AGUERO POKLONIO skupocjeni automobil? Evo šta je odlučio uraditi s njim!

SJEĆATE LI RADNIKA KOJEM JE AGUERO POKLONIO skupocjeni automobil? Evo šta je odlučio uraditi s njim!

10. 06. 2021 - 21:04
0
Shares

Argentinski nogometaš Sergio Aguero na odlasku iz Manchester Cityja svakom od zasposlenika kluba poklonio je skupocjene satove, a jedan od njih je dobio i njegov automobil.

Aguero je svakom članu osoblja prvog tima kupio sat marke Hublot ili Tag Heuer, a na svakom je bio ugraviran natpis: "Hvala! Kun Aguero". Također, organizovao je i tombolu za oko 60 ljudi, u kojoj je jednom sretniku poklonio Range Rover vrijedan oko 26.500 eura.

Ipak, kako piše The Sun, Ally Marland, koji je zaposlen u Manchester Cityju od 2012. godine, umjesto da sačuva automobil, odlučio ga je prodati. Razlog? On i njegova supruga Nicky već imaju dovoljno automobila, zbog čega su odlučili da ga unovče i oglas su objavili na Ebayu.

Range Rover Evoque iz 2016. godine prešao je samo 17.000 km i gotovo niko nije očekivao da će ga sretni zasposlenik prodati, pogotovo nakon što je emotivno primio Aguerov poklon.
"Tresem se! Svaki dan ću ga voziti. Šta još mogu reći. Neću te zaboraviti", rekao je tada Marland zagrlivši Aguera.

Uz nadu da se Aguero neće uvrijediti kad vidi kako su odlučili prodati automobil koji im je darovao, porodica Marland odlučila je da će od zarade donirati pet posto u humanitarne svrhe.

 

 

Učitaj još novosti