16. 05. 2021 - 22:58
ČEKA NAS APSOLUTNA LUDNICA U POSLJEDNJEM KOLU Milan prosuo dva...
907
Shares
ČEKA NAS APSOLUTNA LUDNICA U POSLJEDNJEM KOLU Milan prosuo dva boda protiv Cagliarija i vratio Juve u igru za Ligu prvaka

SERIE A

ČEKA NAS APSOLUTNA LUDNICA U POSLJEDNJEM KOLU Milan prosuo dva boda protiv Cagliarija i vratio Juve u igru za Ligu prvaka

16. 05. 2021 - 22:58
0
Shares

U Italiji je danas odigrano pet susreta 37. kola Serie A, Napoli je svoj dio posla odradio u Firenci, dok je Milan prosuo dva vrijedna boda protiv Cagliarija te tako doveo u pitanje nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Milan je apsolutno dominirao u prvom dijelu, ali Rossoneri nisu nikako uspijevali naći put ka golu Cragna. Domaćini su u prvih 45 minuta imali 64 posto posjed lopte i sedam udaraca na gol gostiju, dok igrači Cagliarija u istom razdoblju nisu uspjeli niti jednom zaprijetiti Donnarummi.

Međutim, nakon prvog dijela ipak su zadovoljniji bili gosti, koji su do odmora unatoč slaboj napadačkoj igri uspjeli sačuvati nulu.

U nastavku su prvi opasnije zaprijetili gosti, koji su mogli iz prvog udarca na gol stići do vodstva. Joao Pedro je u 55. minuti sjajno ubacio s lijeve strane te pogodio Pavolettija na petercu, koji tuče glavom, ali Donnarumma pokazuje svu raskoš talenta te refleksno čupa veliku opasnost.

Gosti su blizu vodstva bili i u 65. minuti kad je Godin najviše skočio te uputio dobar udarac, ali golman Milana je ponovno bio na visini zadatka.

Milan je u samoj završnici bacio sve karte u napad, igra se prebacila pred kazneni prostor Cagliarija, dok su gosti opasno prijetili iz kontra napada. Domaći trener Pioli je u 89. minuti ubacio i Marija Mandžukića, ali unatoč htijenju i volji Rossoneri danas jednostavno nisu bili dovoljno dobri za uzeti sva tri boda.

Milan se s ovim remijem doveo u nezgodnu poziciju za Ligu prvaka jer u zadnjem kolu gostuju u Bergamu kod Atalante, dok Juventus koji zaostaje tek bod ima puno lakši zadatak kod Bologne.

Učitaj još novosti